Labākie GPS lokatori - izsekotājs automašīnai pasaulē: TOP #10 padomi

Labākie GPS lokatori (izsekotājs vai izsekošanas ierīce) automašīnām pasaulē: TOP #10 padomi jums. Autoparka izsekošanas sistēmas automašīnu vai citu jebkad ražotu transportlīdzekļu tiešsaistes izsekošanai (uzraudzībai) . GPS atrašanās vietas noteikšana ir kļuvusi par vienu no visplašāk izmantotajām pozicionēšanas un atrašanās vietas noteikšanas metodēm visā pasaulē. Šo tehnoloģiju izmanto datoros, viedtālruņos, medībās un transportā gan profesionālajā, gan privātajā sfērā. Šodien mēs apskatīsim labākos GPS izsekotājus tirgū.

GPS lokatori labākās izsekošanas ierīces

GPS ir angļu valodas globālās pozicionēšanas sistēmas saīsinājums. Tā ir 27 satelītu sistēma, kas peld virs mūsu Zemes 20 000 km augstumā. Šo satelītu orbīta ir iestatīta tā, lai vismaz 4 satelīti varētu izsekot jebkuru vietu uz Zemes. No kopējās sistēmas 24 satelīti ir aktīvi, 3 no tiem ir neaktīvi un kalpo kā rezerves. GPS atrašanās vietas izsekošana var noteikt statiska vai kustīga objekta pozīciju ar 5 metru precizitāti. Šādai precīzai lokalizācijai tiek izmantoti GPS lokatori .

Kā izvēlēties piemērotāko GPS lokatoru?

Ir vairāki kritēriji, kas jums jāņem vērā. Iespējams, ka pirmais ir IZMĒRS , kāds ir GPS izsekotājam . Mazāku objektu vai cilvēku lokalizācijai saprātīgāk būs izvēlēties kompaktu GPS lokatoru, bet lielu objektu, piemēram, kravas automašīnu, izsekošanai var būt piemērots lielāks izmērs ar lielāku akumulatoru. Svarīgs ir arī AKUMULATORA DZĪVI . Ilgstošai objekta izsekošanai vēlams izvēlēties tādus lokatorus, kuriem ir akumulatori ar lielu ietilpību, piemēram, no 6000 - 10000 mAh - šāda GPS tiešsaistes izsekošana gaidīšanas režīmā var darboties 5 gadus.

Papildus izsekošanai GPS izsekotājs var veikt arī vairākas citas darbības, kas ir vēl viens parametrs, kas jāņem vērā, izvēloties. Ir, piemēram, GPS izsekošanas moduļi, ar kuriem caur tālruni var KLAUSĪTIES, kas notiek tās atrašanās vietas apgabalā . Tādā pašā veidā GPS modulim ir arī AIZSARDZĪBA PRET NEATĻAUTU IZJAUKŠANU, iejaukšanos vai manipulācijām. Daži modeļi pat var brīdināt par piespiedu iekļūšanu automašīnā, nosūtot SOS signālu/zvanu uz noklusējuma tālruņa numuru. Piemēram, GPS lokatoru automašīnā var novietot arī ārpus telpām, un tādā gadījumā ir labi zināt, kāda ir tā stiprinājuma forma vai IZTURĪBA PRET ĀRĒJĀM IETEKMĒM (putekļi, ūdens), vai tam ir IP 67 hidroizolācija. Pēdējais, bet ne mazāk svarīgi, tas attiecas uz signāla faktisko darbību un pārraidi, un līdz ar to, vai tā ir DIVkārša (LBS+GPS) vai TRĪSkārša (LBS+GPS+WIFI) atrašanās vietas izsekošana .

Tātad, kas jums patīk, šeit ir mūsu padomi par 10 labākajiem GPS lokatoriem, kas noteikti atradīs pielietojumu īpašumu un cilvēku kustības izsekošanā.

#10 Miniatūrais GPS lokators cilvēku izsekošanai ar aktīvu klausīšanos - Qbit

miniatūrs GPS lokators

GPS izsekošana - miniatūrs GPS lokators, kas paredzēts galvenokārt cilvēku izsekošanai ar aktīvu klausīšanos - Qbit (svars tikai 31g) ir ideāls, lai izsekotu jūsu bērnu, senioru vai īpašuma atrašanās vietu . Tas izceļas ar kompakto, vieglo dizainu, kas nodrošina izcilu mobilitāti un uzticamību. Tas spēj izturēt ekstremālās vides un ir ūdensizturīgs (atbilst IPX5 standartam). Izsekošanas ierīce ir aprīkota ar GPS sistēmu un ļauj reāllaikā apskatīt atrašanās vietu no datora, planšetdatora vai viedtālruņa.

Integrētā akumulatora darbības laiks nodrošina līdz 3 dienām. Noderīga funkcija ir aktīvi klausīties notikumus ap Qbit ierīci attālināti, izmantojot mobilo tālruni vai iespējama arī divvirzienu telefona saziņa. Ja Qbit GPS ierīce konstatēs vibrācijas vai skaļu skaņu virs 70 decibeliem, tā nosūtīs SMS īsziņu uz noklusējuma SOS tālruņu numuriem, lai uzreiz varētu zināt, ka cilvēks, kuram tā bijusi, var būt nepatīkamā situācijā.

#9 konteinera GPS lokators sūtījuma kustības izsekošanai - 3800mAh akumulators + IP66

contajner GPS lokators

Konteineru GPS lokators sūtījuma kustības izsekošanai ir izsekošanas ierīce ar drošības funkcijām smago ūdens un autotransporta pārvadājumiem. Jūs varat viegli piestiprināt izsekošanas ierīci konteinera iekšpusei, izmantojot integrētu magnētu . Pateicoties 3800 mAh akumulatoram, GPS ierīce gaidīšanas režīmā var darboties gandrīz 60 dienas. Tas piedāvā GPS + LBS dubultās precizitātes reāllaika pozicionēšanu. Kad tiešsaistes izsekotājam ir labs GPS signāls, tas to atradīs, izmantojot GPS. Ja tam nav GPS signāla, tas to atradīs, izmantojot LBS. Augstā aizsardzības pakāpe IP66 nodrošina ierīces funkcionalitāti pat prasīgā āra vidē .

GPS izsekošanas ierīce atrod to izmantošanu kuģu un dzelzceļa konteineru pārvadājumiem. GPS izsekotājs arī brīdinās par nesankcionētu iejaukšanos ierīces uzstādīšanā vai ierīces noņemšanas laikā. GPS modulis automātiski identificē pašreizējo konteinera vides stāvokli un maina režīmu starp statisko režīmu (GPS datu augšupielāde ik pēc 3 stundām), sauszemes transporta režīmu (GPS datu augšupielāde ik pēc 10 minūtēm) un jūras transporta režīmu (GPS datu augšupielāde katru reizi 3 stundas).

#8 OBD GPS lokators 4G ar skaļruni un precizitāti līdz 2,5m

GPS lokators obd lokatora izsekotājs automašīnai

OBD GPS lokators 4G ar skaļruni un precizitāti līdz 2,5m ir lieliska izsekošanas un drošības ierīce automašīnām un komerctransportam . Iegūstiet visu nepieciešamo informāciju par izsekoto transportlīdzekli reāllaikā un sekojiet līdzi nobrauktajam maršrutam un transportlīdzekļa stāvoklim. OBD ierīce ir saderīga ar lielāko daļu tirgū esošo transportlīdzekļu, kas ražoti pēc 2004. gada. Izmantojot šo ierīci, jums nebūs problēmu ar augstu precizitāti līdz 2,5 metriem noteikt savu transportlīdzekli. GPS lokatorā ir iebūvēts skaļrunis klausīšanai un tādējādi balss uzraudzībai. Ierīces statusa LED indikatorus - 3 gaismas diodes , kas signalizē par ierīces statusu - var deaktivizēt, kas izslēgs LED signalizāciju - un tāpēc GPS lokators ir absolūti neuzkrītošs.

Minimāls enerģijas patēriņš – ierīce ir aprīkota ar augstas veiktspējas mikroshēmu, pateicoties kurai tai ir īpaši zems enerģijas patēriņš un līdz ar to tai nav negatīvas ietekmes uz akumulatoru transportlīdzeklī. Tā ir ļoti maza un viegla ierīce, ko var turēt vienā rokā. Šī iemesla dēļ to var viegli paslēpt jebkurā vietā transportlīdzeklī, lai tas nebūtu redzams citiem cilvēkiem.

#7 4G saules GPS izsekotājs — reāllaika izsekošanas IP67 ūdensizturīgs + 10000 mAh akumulators

GPS izsekotājs automašīnai
4G saules GPS izsekotājs - izsekošana reāllaikā IP67 pārklājums ūdensizturīgs + 10000mAh akumulators. Saules panelis, magnētiskais lādētājs, IP67 ūdensizturība padara šo ierīci par ideālu dažādām izvietošanām, kurām nepieciešams ilgs gaidīšanas laiks un nepārtraukta optimāla veiktspēja. LTE sakari ar avārijas GSM (2G) nodrošina stabilu savienojumu gandrīz visos gadījumos. Papildus šīm funkcijām vairāki darbības režīmi, dažādas perifērijas ierīces un notikumu izraisītu paziņojumu kopums padarīs šo vietrādi par vērtīgu jūsu autoparka pārvaldības stratēģijas sastāvdaļu. Tas ir ideāli piemērots lietošanai uz kuģiem, kravas automašīnām, furgoniem, darba mašīnām, lauksaimniecības mašīnām utt.

Vienkārša uzlāde, izmantojot saules paneli un magnētisko lādētāju . Saules panelis ar magnētisko lādētāju nodrošina ilgu gaidīšanas laiku gandrīz visos gadījumos, Ierīce ar vienu uzlādi var nodrošināt līdz 2 gadu darbības laiku , un atvienojot Hall sensors iedarbināsies un nosūtīs brīdinājumu, tāpēc autoparka vadītāji var būt droši ka viņu aktīvi tiek pastāvīgi aizsargāti.

#6 Auto lādētājs 2x USB ar GPS un klausīšanās - DAUDZFUNKCIONĀLS

GPS izsekotājs automašīnas lādētājā

Automašīnas lādētājs 2x USB ar GPS un telefonsarunu noklausīšanos - DAUDZFUNKCIONĀLAIS sniegs Jums pietiekami daudz informācijas reāllaikā par izsekoto transportlīdzekli. No pirmā acu uzmetiena tas ir klasisks auto lādētājs, taču tajā iekšā slēpjas GPS lokators. Ir lādētājs   saderīgs ar visiem tirgū esošajiem transportlīdzekļiem , jo to var pievienot automašīnas cigarešu šķiltavai. Izmantojot šo automašīnas lādētāju, jums nebūs problēmu atrast savu transportlīdzekli, piemēram, aizdodot to savai draudzenei vai bērnam, un tādējādi novērst nevēlamās emocijas un bailes par to, vai ekipāžai viss ir kārtībā.

Ierīcei ir brīvi pieejama aplikācija “TrackSolid” (iOS, Android) Tavam mobilajam tālrunim, ar kuru var izsekot transportlīdzekļa pašreizējai atrašanās vietai. Ārkārtas gadījumā varat nospiest attiecīgo SOS pogu uz 3 sekundēm, lai aktivizētu trauksmi. Pēc tam ierīce nosūtīs SMS uz noklusējuma mobilā tālruņa numuru un arī sastādīs to, līdz tiks saņemts zvans. Ierīce atbalsta transportlīdzekļa statusa noteikšanu neatkarīgi no tā, vai tas ir iedarbināts vai izslēgts. Gadījumā, ja nepiederoša persona iedarbinās transportlīdzekli bez jūsu ziņas, jūs nekavējoties saņemsiet paziņojumu savā mobilajā tālrunī. GPS auto izsekošana nekad nav bijusi tik vienkārša.

#5 GPS izsekošana - ĪPAŠI PLĀNS 8 mm GPS lokators + 2500 mAh akumulators - sūtījumu kustības izsekošana

gps izsekošana - lokators

GPS izsekošana - ĪPAŠI PLĀNS 8mm GPS lokators + 2500mAh akumulators ir lielisks, neuzkrītošs plāns lokators, kas piemērots sūtījumu , cilvēku vai transportlīdzekļu izsekošanai. Citu lokatoru vidū tas izceļas galvenokārt ar saviem izmēriem - ar izmēriem tikai 110x61 mm un biezumu tikai 8 mm, tas ierindojas starp neuzkrītošākajiem GPS lokatoriem izsekošanas vajadzībām. Papildus klasiskajām funkcijām tas piedāvā arī objekta izpakošanas noteikšanu, izmantojot gaismas sensoru. Praksē tas nozīmē, ka, ja jūs to izmantojat, piemēram, lai izsekotu paku un kāds atver paku, GPS lokators to atpazīst un var nosūtīt jums paziņojumu SMS īsziņas veidā ar pašreizējām GPS koordinātām.

Tās galvenais mērķis ir izsekot pakām, sūtījumiem vai precēm, taču tā var arī izsekot transportlīdzekļiem vai cilvēkiem, un tā daudzpusība ir vēl viena priekšrocība salīdzinājumā ar citām izsekošanas ierīcēm. Pēc SIM kartes ievietošanas ierīcē varat izsekot tās atrašanās vietai reāllaikā . Globālās ekonomikas laikos loģistika un ar to saistītā preču aizsardzība un aprūpe, iespējams, ir vissvarīgākā. Pateicoties īpaši plānajam dizainam, katrā iepakojumā var ievietot GPS lokatoru (2500 mAh), tādējādi samazinot risku, kas saistīts ar preču zādzību vai nozaudēšanu.

#4 OBD GPS lokators ar precizitāti, kas mazāka par 10 metriem

GPS lokators OBD

OBD GPS lokators ar precizitāti līdz 10 metriem ir lieliska izsekošanas un drošības ierīce automašīnām un komerctransportam . Iegūstiet visu nepieciešamo informāciju par izsekoto transportlīdzekli reāllaikā un sekojiet līdzi nobrauktajam maršrutam un transportlīdzekļa stāvoklim. OBD ierīce ir saderīga ar lielāko daļu tirgū esošo transportlīdzekļu, kas ražoti pēc 2004. gada . OBD ierīcei ir standarta saskarne, tāpēc tās uzstādīšana transportlīdzeklī ir ļoti vienkārša. Gadījumā, ja nepiederoša persona atvienos ODB ierīci, jūs par to nekavējoties tiksiet informēts īsziņas veidā uz jūsu mobilo tālruni. Ierīce ir aprīkota ar augstas veiktspējas MTK2503D mikroshēmu, pateicoties kurai tai ir zems enerģijas patēriņš un līdz ar to tai nav negatīvas ietekmes uz akumulatoru transportlīdzeklī.

OBD ierīce atbalsta GPS un LBS atrašanās vietas noteikšanu. GPS ir paredzēts atrašanās vietas noteikšanai ārpusē ar novirzi līdz 10 metriem, un tas ir atkarīgs no datu iegūšanas no satelītiem. Un LBS ir paredzēta iekštelpu pozicionēšanai (ēkās, telpās, uzņēmumos) ar precizitāti, kas ir mazāka par 50-150 metriem, un izsekošana tiek iegūta no datiem, izmantojot GSM tīklu, tāpēc šī funkcija var darboties jebkurā vietā ar mobilā signāla diapazonu. Ja jūsu uzņēmumā jums pieder transportlīdzekļu parks, jums ir iespēja tos izsekot vienlaikus vienā kontā. Izmantojot "Tracksolid" sistēmu, varat vienlaikus izsekot līdz 10 000 transportlīdzekļu.

#3 Mini gps lokators ar magnētu - 2800 mAh akumulators + IPX5 ūdensizturīgs + izturība līdz 2 gadiem

GPS lokators automašīnai, lai izsekotu atrašanās vietu

Mini gps lokators ar magnētu - 2800 mAh akumulators + IPX5 ūdensizturīgs + izturība līdz 2 gadiem. GPS + LBS + WiFi pozicionēšana - līdz pat trīs reizēm precizitāte, nosakot atrašanās vietu reāllaikā. Mini GPS lokators ir viegls un kompakts izsekotājs, kas ļauj noteikt atrašanās vietu, uzraudzīt bez strāvas nepieciešamības ar akumulatora darbības laiku līdz 2 gadiem (tikai enerģijas taupīšanas režīmā), kad atrašanās vietas atrašanās vieta tiek nolasīta reizi dienā vai kad GPS tiek izmantots nepārtraukti , tas var darboties līdz 45 stundām. Lokators ir noderīgs drošības risinājums, kas nodrošina cilvēku, preču un transportlīdzekļu kustības izsekošanu reāllaikā vai regulāri. Tiešsaistes GPS izsekotājs no PROFIO ELECTRONICS (mobilā lietotne).

Funkcija GEO FENCE ļauj nosūtīt e-pasta paziņojumu, kad izbraucat no iezīmētās zonas (ja transportlīdzekļa vadītājs izbrauc no plānotā maršruta). Priekšrocība ir arī tā kompaktais izmērs un neuzkrītamība. Tas ir aprīkots ar spēcīgu magnētu, pateicoties kuram tā ir ļoti vienkārša un tajā pašā laikā elastīga GPS lokatora uzstādīšana tieši uz transportlīdzekļiem to atrašanās vietas noteikšanai. Jūs varat piestiprināt GPS lokatoru pie nemagnētiskiem objektiem, izmantojot komplektācijā iekļauto 3M pašlīmējošo lenti ar Velcro.

#2 GPS lokators auto ūdensizturīgajam IP67 ar magnētu + akumulatora ietilpība 6000 mAh + klausīšanās

GPS lokators automašīnai

Tiešsaistes GPS izsekotājs automašīnai ar 6000 mAh akumulatoru , kas nodrošina tai darbības periodu izsekošanas režīmā līdz 25 dienām atkarībā no pozīcijas ziņošanas intervāla 100 stundas (kad pozīcija tiek atjaunināta ik pēc 10 sekundēm) . Tas ir aprīkots ar super ātru magnētisko uzlādi, kur, lai iegūtu pilnu uzlādi, nepieciešams to tikai lādēt apmēram 3 stundas, un pēc tam GPS izsekotāju var izmantot 5-10 dienas. GPS + LBS + WiFi pozicionēšana - līdz pat trīs reizēm lielāka precizitāte ierīces atrašanās vietas noteikšanai reāllaikā garantēs, ka varēsiet atrast atrašanās vietu arī vietās ar sliktāku GPS signālu. GPS modulis ir aprīkots ar īpaši spēcīgu magnētu un ir ļoti viegli un elastīgi uzstādāms GPS transportlīdzekļa uzraudzībai.

Tas ietver pretizjaukšanas un pretaizdzīšanas drošību ar gaismas sensoru. Tiklīdz tiek novērsta gaismas piekļuve lokatoram, sensors nosūta brīdinājumu. Nosūtītajam paziņojumam ir vairākas formas, aktivizējot GPRS un nosūtot paziņojumu aplikācijai, aktivizējot GPRS un nosūtot SMS, aktivizējot GPRS - nosūtot SMS un sastādot iestatīto numuru, vai aktivizējot GPRS un zvanot uz norādīto tālruņa numuru. Augstā aizsardzības pakāpe IP67 (kur to var iegremdēt 1m ūdenī un pilnīgi putekļu necaurlaidīga) nodrošina ierīces funkcionalitāti pat ārkārtīgi prasīgā āra vidē. Liela GPS lokatora priekšrocība ir iespēja zvanīt no izvēlētiem SOS numuriem uz GPS izsekošanas ierīci, lai jūs varētu dzirdēt skaņas (saruna) ap ierīci, kurā tā atrodas. Ja decibelu līmenis pārsniedz 60 decibelus (izsit stiklu, atsitas pret ķermeni utt.), GPS lokators automātiski nosūtīs trauksmes paziņojumu uz iepriekš iestatīto SOS numuru.

#1 ūdensizturīgs auto GPS izsekotājs ar magnētu + īpaši liels akumulators 10000 mAh + klausīšanās

transportlīdzekļu uzraudzība - gps izsekotājs

GPS izsekotājs automašīnai ar akumulatoru līdz 10000 mAh ar akumulatora stāvokļa indikatoru, tas var strādāt ar vienu uzlādi 30 dienas (apm. 2 stundas tiešsaistes izsekošanas dienā) līdz 2 gadiem, atkarībā no tiešsaistes intervāla izsekošana. Pateicoties spēcīgajam magnētiskajam korpusam, varat piestiprināt PROFIO ELECTRONICS 3G GPS lokatoru vairumam virsmu un dažādās vietās. IPX5 ūdensnecaurlaidības līmeņa ārējā aizsardzība (aizsardzība pret ūdens šļakatām un putekļiem) nodrošina ierīces funkcionalitāti pat prasīgā āra vidē . GPS ierīce nodrošina lietotājam izsekošanu SMS īsziņas veidā tieši uz jūsu mobilo tālruni , kur tiks nodrošināta saite uz Google karti un pēc noklikšķināšanas uz tās tiks parādīta izsekojamā transportlīdzekļa pašreizējā atrašanās vieta. Vēl viena izsekošanas iespēja ir mobilā aplikācija ar nosaukumu " Track Solid " (iOS, Android), ar kuras palīdzību var uzzināt izsekojamā transportlīdzekļa atrašanās vietu un dažādus nepieciešamos datus. Ir iespējams arī izsekot GPS datiem, izmantojot tīmekļa saskarni www.tracksolid.com .

Šis izsekotājs atbalsta arī GPS un LBS atrašanās vietas noteikšanu . Transportlīdzekļa uzraudzība nav vienīgā darbība, kurai modulis tiek izmantots. Gaidīšanas režīmā, ja GPS lokators tiek noņemts vai manipulēts, tiks ierakstīts brīdinājuma ziņojums un uz 20 minūtēm tiks aktivizēts izsekošanas režīms. Ar šo modeli ir pašsaprotami, ka funkcija klausīties vidi , kurā modulis ir uzstādīts, ir caur mobilo tālruni. Liela šī GPS izsekotāja priekšrocība ir tā, ka tam ir tā sauktais izsekošanas režīms . Kustības laikā to var iestatīt izsekošanas režīmā, kas nozīmē, ka, tiklīdz tas konstatē kustību, tas nosūtīs jums datus intervālā no 5 līdz 86 400 sekundēm . Pēc tam, kad kustība apstājas, tas pārslēdzas uz bezkustības režīmu un nosūtīs datus ar intervālu no 5 līdz 86 400 sekundēm. Praksē tas nozīmē, ka, pārvietojoties, tā var nosūtīt atrašanās vietas datus, piemēram, ik pēc 5 minūtēm, tiklīdz objekts vai cilvēks apstājas, tas pārslēdz režīmu un nosūta datus ar noteiktu intervālu, piemēram, 1 stundu. Vēl viena atšķirība ir iespēja aktivizēt ārkārtīgi ekonomisko režīmu . Izmantojot šo režīmu, jūs izvēlaties divus datus: laiku - no brīža, kad režīmam jāsākas, piemēram, no 14:00, un intervālu - cik bieži šajā režīmā sūtīt atrašanās vietas datus. Tas piedāvā arī iespēju atspējot manuālo izslēgšanu, ja ierīci nevar izslēgt manuāli.

Mēs ceram, ka šie padomi un ieteikumi saistībā ar GPS lokatoriem palīdzēs jums izvēlēties sev piemērotāko. Plašāku GPS lokatoru klāstu varat atrast tieši www.cool-mania.lv vietnē