Dāvanas bērniem — dāvanu idejas zēniem un meitenēm: TOP #20 padomi

Dāvanas bērniem - dāvanu idejas zēniem un meitenēm: TOP #20 padomi. nav ideju?? Mēs ieteiksim, kāda dāvana bērnam dzimšanas dienā, Ziemassvētkos u.c. Labākās dāvanu iedvesmas jums.

Ak, mūsu bērni... ir tik vienkārši izvēlēties dāvanu bērnam , kad viņš vēl ir mazs, tad nekas netraucē un viņi priecājas gandrīz par visu, tāpēc mēs izvēlamies dāvanu 5 gadus vecam zēnam vai meitenei , tas joprojām ir forši, viņi būs pateicīgi un viņš priecāsies par jebkuru dāvanu. Taču, tiklīdz bērni izaug, līdz ar viņiem aug arī prasības pēc dāvanas , un mums tiešām ir jādomā, kādas bērnu dāvanas būtu vispiemērotākās. Skaidrs, ka mēs izvēlamies dažādas dāvanas zēniem un dāvanas meitenēm, jo, piemēram, zēns būtu dusmīgs, ja mēs viņam uzdāvinātu, piemēram, kosmētikas maciņu ar grimu 10 gadus vecam zēnam . Vai arī, ja mēs domātu par to, kādas ir piemērotas dāvanas meitenēm dzimšanas dienā , un, piemēram, uzdāvinātu futbola bumbu, arī viņas nebūtu sajūsmā. Tas pats attiecas uz gadījumiem, kad mēs meklējam Ziemassvētku dāvanas zēniem vai Ziemassvētku dāvanas meitenēm. Tāpat jāapsver, piemēram, kāda dāvana ir piemērota 7 gadus vecam puikam, jo, ja dāvinām viņam dāvanas bērniem no 10 gadu vecuma, arī tā var nebūt laba izvēle. Un tad ir prasīgākā vecuma grupa - pusaudžu bērni, mēs labi zinām, kā tas mūs var mocīt, kad meklējam piemērotas dāvanas Ziemassvētkiem pusaudžiem, tā ir katastrofa izvēlēties ko piemērotu un foršu...


Un Ziemassvētki vispār mums vecākiem ir totāls haoss, mēs burtiski nerimstoši meklējam Ziemassvētku dāvanas bērniem , un tad tiešām būtu noderīgi, ja kāds varētu sniegt kādu padomu par dāvanu bērnam. Mūsu emuārā piedāvājam padomus par dāvanām bērniem, vai kā dāvanu 8 gadus vecam puikam vai meitenei, dāvanu pirmkursniekiem, dāvanu 18 gadu vecumam gan zēniem, gan meitenēm. Tik piemērota dāvana 11 gadīgam puikam varētu būt, piemēram, LED apavi,dāvana 13 gadīgam zēnam lieliski noderētu arī jautra un noderīga maska ar 3D druku . Mūsu iedvesmu par dāvanām bērniem atradīsi Ziemassvētku dāvanām bērniem, dzimšanas dienas dāvanām vai vienkārši izklaidei. Tāpēc sēdiet ērti pie tases labas kafijas vai tējas un nekautrējieties aplūkot mūsu dāvanu idejas ne tikai kā dāvanas bērniem Ziemassvētkos, bet arī jebkuros svētkos vai jebkurā gadījumā.

dāvanas bērniem

#TOP 1 dāvana Gaismas LED apavi - Dāvanas bērniem

dāvanas bērniem LED apavi

Uzdāvini šo foršo dāvanu bērniem – šos stilīgos LED apavus ar daudzkrāsainām LED zolēm, kas pārsteigs ikvienu ballītē vai valkāšanai ikdienā. Šis modernais sīkrīks ir viena no lieliskajām dāvanām bērniem gan Ziemassvētkos, gan dzimšanas dienās . Un īpaši jaunā paaudze novērtēs, ka kedām ir dažādu krāsu kontrole un krāsainie gaismas diodes pat reaģē uz mūzikas ritmu. Ne tikai diskotēkai vai ballītei, tāpēc izklaidēsimies katru dienu un spīdēsim kā zvaigzne uz grīdas pat pa ceļam uz skolu vai vienkārši ārā, jo šī dāvana var pārsteigt un būt forša pat pusaudzim. LED apgaismojuma kedas - forša dāvana ne tikai jauniešiem, ir starp oriģinālajiem padomiem dāvanām bērniem, kā dāvanas zēniem un dāvanas meitenēm.

#TOP 2 dāvanu LED T-krekli - dāvana katrā ballītē

dāvana 15 14 13 12 11 10 9 gadus vecam zēnam
Un atkal mēs varam paspīdēt diskotēkā, krogā vai kaut kur koncertā. Bet kāpēc gan neuztaisīt diskotēku un izklaidēties jebkur, vai nepiesaistīt uzmanību, piemēram, ārā? Šī foršā dāvana ir lieliska dāvana 13 gadus vecam zēnam vai kā dāvana zēniem vai dāvana meitenēm. T-krekli ir aprīkoti ar īpaši spilgtu un mirgojošu paneli, kas reaģē uz mūziku un mirgo ritmā. Mūsu e-veikalā varat atrast dažādu motīvu un izmēru t-kreklus, vienkārši izvēlieties LED dāvanu bērniem.

#TOP 3 dāvanuKaraoke ballīšu mikrofoni - lieliska dāvana karaoke jautrībai

Ziemassvētku dāvanas bērniem

Un uztaisīsim koncertu, teātri vai kabarē vai izrādi tieši mājās ar šo dāvanu bērniem un visai ģimenei . Karaoke bluetooth mikrofons ir ideāla dāvana bērnam, dāvana puikam vai pat dāvana meitenei , kas noteikti izklaidēs skatītājus - ģimeni vai pat ielu, ja dziedāsiet uz balkona :) Pamēģini dziedāt pazīstamas dziesmas un gaidiet skatītāju atsaucību. Ja visi smejas, tad tas tiešām bija "interesants priekšnesums", ja raud, iespējams, tas bija neliels fiasko, bet viens ir skaidrs, ar šo mikrofonu visiem būs jautri. Šis lieliskais sīkrīks noteikti būs viens no bērnu dāvanu padomiem .

#TOP 4 dāvana Magnētiskās bumbiņas - NEOCUBE - ideāla dāvana ikvienam bērnam

dāvana 10 gadīgam puikam

NEOCUBE magnētiskās bumbiņas - ideāla dāvana bērniem dzimšanas dienā. Šī ir lieliska relaksējoša dāvana bērnam Ziemassvētkos vai citos svētkos. Magnētiskās bumbiņas atbalsta radošumu un telpisko iztēli, mazina spriedzi un stresu, vienlaikus stiprina koncentrēšanos un vingrina motoriskās prasmes. Tie ir piemēroti visām vecuma kategorijām, ne tikai kā dāvana bērnam. Bērniem vienkārši patiks šīs Buckey Balls. Vienkārši brīnišķīgs padoms ideālai dāvanai bērniem izklaidēšanai un stresa mazināšanai, ar kuru jūs noteikti neko nesabojāsit, ja dāvināsiet puišiem vai dāvanām meitenēm :)

#TOP 5 dāvanu Jostu sprādzes - stilīgs papildinājums tērpam

dāvana 7 gadus vecam puikam
Es gribu būt kovbojs! Es gribu būt motociklists! Un es gribu būt kā Metallica dziedātāja! Kas tas ir neiespējami? Nē, tas ir ļoti viegli. Atliek bērnam uzdāvināt oriģinālu dāvanu puikam vai meitenei - jostas sprādzi un viņš var būt jebkurš. Mūsu dāvanu idejās noteikti ir jostas sprādzes, un mūsu e-veikalā varat izvēlēties no daudziem motīviem, sākot no mūzikas grupas logotipa, līdz iemīļotiem varoņiem no filmām, līdz bērnu tēliem no pasakām vai spēlēm. Mūsu e-veikalā varat atrast arī smieklīgas un foršas jostu sprādzes, kas piemērotas, piemēram, kā Ziemassvētku dāvana pusaudžiem .

#TOP 6 dāvana Elektroniskās bungas vai klavieres - dāvana, kas spēlēs atbilstoši tavam ritmam

Ziemassvētku dāvanas bērniem bungas

Elektroniskās bungas - silikona spilventiņu komplekts ar 9 bungām + bluetooth skaļrunis ar kāju pedāļiem ir viegli pārnēsājams mūzikas komplekts. Laba ideja dāvanai bērniem, ar kuru var atskaņot jebkuru sev vēlamu melodiju. Un ka tu neesi ideāls bundzinieks un nespēj bungot tik valdzinoši? Tas neko nenozīmē. Šo dāvanu ierobežo tikai jūsu iztēle, atskaņojiet jebkuru melodiju, kuru vēlaties. Ja tev klāsies labi, ģimene mazinās ar kājām uz ritmu, un ja neveicas, kaimiņi dauzīs griestus ar slotu :) Bluetooth elektroniskās bungas noteikti pieder pie oriģinālajām bērnu dāvanām vai piem. dzimšanas dienas dāvanas meitenēm un zēniem.

#TOP 7 dāvanu Neon Purge maskas - forša dāvana pusaudžiem

18. dzimšanas dienas dāvana zēniem
Tātad, mēs esam ar lielisku ideju, kā uzdāvināt foršu dāvanu zēnam vai Ziemassvētku dāvanas pusaudžiem. LED maskas ar biedējošiem vai šausmu motīviem jebkurā gadījumā piesaista uzmanību burtiski no pirmā acu uzmetiena. Lieliska dāvana zēniem 18. dzimšanas dienā, tā noteikti pārsteigs visas jaunās dāmas, kuras būs sajūsmā :) Galu galā, jūs nevarat redzēt katru dienu mirdzošu tīrīšanas masku vai galvaskausa masku . Un šī dāvana ir viens no dāvanu padomiem bērniem, īpaši Helovīna svētkos, kad šīs maskas, piemēram, kā dāvana 13 gadus vecam zēnam, radīs pareizo spocīgo atmosfēru un raisīs izbrīnu un cieņu visi garāmgājēji.

#TOP 8 dāvanu Neon Rave maskas - dāvanas zēniem, kas piesaistīs uzmanību

dāvanas zēniem
Vēl viena dāvana zēnam vai dāvana meitenei , kas noteikti pārsteigs apkārtni un piesaistīs uzmanību. Neona reiva maskas izskatās patiešām noslēpumaini un biedējoši un reaģē uz skaņām, plaukstu sitieniem vai mūzikas ritmu. Oriģināls un interesants padoms dāvanai bērnam. Taču šīs maskas vairāk piemērotas kā dāvana bērniem no 10 gadu vecuma vai kā dāvana puikam 18. dzimšanas dienā, jo mazākie bērni var nobīties. Lai gan mūsdienās bērni jau ir pienācīgi apmācīti un pieraduši pie baisās atmosfēras datorspēlēs vai spēļu konsolēs. Maska ir aprīkota ar skaņas sensoru un mirgo atbilstoši skaņai vai mūzikas atskaņošanai.

#TOP 9 dāvana Programmējamās brilles CHEMION - stilīga dāvana meitenēm un zēniem

dzimšanas dienas dāvanas meitenēm
Droši vien mēs visi zinām saulesbrilles un mums pietiek ar to, ka tās aizsargā pret sauli. Taču šīm programmējamajām LED ballīšu MATRIX brillēm ir sava programmatūra . Labākā ideja dāvanai bērniem! Uzrakstiet pareizo tekstu vai izvēlieties no vairākām dažādām noklusējuma animācijām un ticiet, ka būsiet uzmanības centrā, lai kur jūs parādītos! Izmantojot šīs programmējamās LED brilles, jūs iegūsit visu apkārtējo izskatu. Tie ir labākais veids, kā izcelties ballītē vai vienkārši uz ielas, garantējot, ka tas radīs sensāciju! Karsts padoms foršai dāvanai pusaudžiem vai dzimšanas dienas dāvanām meitenēm.

#TOP 10 dāvanu Tattoo piedurknes - dāvana pusaudžiem

dāvana 13 gadus vecam zēnam
Es gribu sev tetovējumu! Jau no mazotnes mūsdienu bērnus vecāki ir brīdinājuši par to, kad var tikt pie tetovējuma. Lielākajai daļai tas ir atļauts no astoņpadsmit gadu vecuma. Bet pirms mēs, vecāki, pieļaujam īstu tetovējumu, pieņemsim kompromisu un uzdāvināsim saviem bērniem šīs tēlainās un interesantās tetovējuma piedurknes ar dažādiem motīviem un krāsām. Atraktīva un netradicionāla dāvanas ideja bērniem , piemēram, kā dāvana 13 gadus vecam zēnam vai kā Ziemassvētku dāvana zēniem . Un mammas būs mierīgas, ka bērniem uz rokām ir tikai viltots tetovējums un vakarā var novilkt, un var pat mazgāt :)

#TOP 11 dāvana Levitējoši priekšmeti - stilīga augsto tehnoloģiju dāvana bērniem

padomi dāvanām klātesošajiem bērniem
Levitējoši objekti kļūst par absolūtu karsto punktu un augstākās klases tehnoloģisko ierīču galu . Šī ir ne tikai oriģināla dāvana bērniem , bet arī stilīga un mūžīga. Iedomājieties tikai sava bērna reakciju, kad iedodat viņam tik gudru lietu kā Bluetooth NLO skaļruni , kas peld virs paklājiņa! Vai arī pretgravitācijas globuss vai mēness , kam ir arī fona apgaismojums tumsā, lai padarītu futūristisko efektu perfektu. Starp citu, globuss ir piemērots kā dāvana pirmkursniekiem , tam ir izglītojošs raksturs, jo ir vesela pasaules karte. Mūsu e-veikalā varat izvēlēties dažāda dizaina levitējošus priekšmetus, dažādās krāsās un formās.

#TOP 12 dāvana Bērnu LCD rasējamais dēlis - gudra dāvana bērniem

padomi par dāvanām bērniem
Jūs to zināt... saskrāpēti papīri, galds vai pat sienas. Katram bērnam, meitenei vai zēnam sevi ir jārealizē un tāpēc viņš meklē jebkuru virsmu, kur izmēģināt savus multfilmu darinājumus. Bet problēma ir tā, ka to nevar nomazgāt, piemēram, no galda vai sienas. Šeit mums ir gudrs padoms dāvanām bērniem , šis LCD rasēšanas dēlis ir ideāla dāvana bērniem Ziemassvētkos vai kā dāvana bērniem dzimšanas dienā . Novatoriskajā īpaši vieglajā LCD panelī ir iekļauta pildspalva ērtai rakstīšanai, un tā nodrošina tūkstošiem attēla atsvaidzināšanas ar vienu pogu. Šī lieliskā dāvana bērnam, bet arī pieaugušajiem, ir labvēlīga acīm un dabai, kā arī var kalpot kā lielisks biroja palīglīdzeklis kā piezīmju grāmatiņa, saziņas rīks vai atgādinājums.

#TOP 13 dāvanu šahs trīs spēlētājiem - šahu vairs nespēlēsi tikai ar diviem :)

bērnu dāvanas - dāvana bērniem
Šī bērnu dāvana - šaha galdiņš trim spēlētājiem , lieliski iederēsies garos ziemas vakaros, kad mājās ir vairāk un gribas uzspēlēt kādu saviesīgu spēli. Ideāls komplekts bērniem, bet arī pieaugušajiem , draudzīgām tikšanās reizēm. Spriedze no parastās šaha spēles tiks vēl vairāk palielināta. Šis 3 personu šahs ir ideāli piemērots visiem galda spēļu cienītājiem, kuri ir noguruši no parastā šaha vai kuriem patīk izmēģināt jaunas lietas. Varat arī uzdāvināt un iepriecināt savus mīļos. Vai pat visu gadu, to var izmantot arī spēlējot šahu ārā, parkā vai vasarnīcā vai mājās, vārdu sakot, ir daudz iespēju, vienkārši atrodiet savus pretiniekus un šaha spēle var sākties :) Izdomas bagāta, stilīga un smieklīgas dāvanas bērniem, dāvanas zēniem vai dāvanas meitenēm.

#TOP 14 dāvanu 3D kartes uz sienas - dāvana bērnam (bērniem) dzimšanas dienā, vārda dienā vai Ziemassvētkos

dāvana bērnam (bērniem) dzimšanas dienā, vārda dienā vai Ziemassvētkos
Koka pasaules karte ir oriģināla dāvana meitenei vai zēnam. Dodiet bērniem sajūtu, ka visa pasaule atrodas pie viņu kājām, un piekariet šo karti pie sienas bērnu istabā. Tam ir ar lāzeru iegravēti kontinenti un precīza apstrāde . Katrs gabals ir roku darbs, kur katra detaļa ir patiešām parūpēta. Visa ceļojuma karte uz sienas sastāv no vairākām koka daļām , kuras var precīzi savienot ar milimetru. Tā ir kā vienkārša mīkla. Papildus tam, ka sienas kartēm ir stilīgs papildinājums jebkuram interjeram, tām noteikti ir arī izglītojošs efekts, jo bērniem vienmēr acu priekšā būs visa pasaules karte. Tā ir garantēta lieliska dāvana jebkuram bērnam neatkarīgi no tā, vai tā ir dāvana zēniem, dāvanas meitenēm vai dāvanas bērniem no 10 gadu vecuma. Forša dāvana bērniem.

#TOP 15 dāvana Ņūtona svārsts - dāvanas bērniem (puikam, meitenei) Ziemassvētkos vai dzimšanas dienā

dāvanas bērniem (puisim, meitenei) Ziemassvētkos vai dzimšanas dienā
Aizraujošs objekts – Ņūtona svārsts. Šīs izsmalcinātās Ņūtona šūpoles (šūpulis) ar bumbiņām ir ierīce, kas darbojas pēc Īzaka Ņūtona atklātā principa. Tā ir ierīce, kas saglabā impulsu un enerģiju . Svārsts ir laba ideja dāvanai bērniem, zēniem vai meitenēm, un lieliski izskatīsies uz rakstāmgalda vai plaukta bibliotēkā vai bērnu istabā. Ja nolemsi uzdāvināt svārstu, ar to noteikti iepriecināsi savus bērnus, ģimeni vai draugus. Ņūtona svārsts ar metāla stieņiem un metāla lodītēm novietots uz kvalitatīvas koka pamatnes. Šūpiniet visas bumbiņas šķērsvirzienā un vērojiet, kā tās rada skaistu skatu un brīnišķīgu viļņu efektu. Metāla bumbiņu ritmiskā skaņa iedarbojas nomierinoši un mazina stresu. Universāla dāvana visiem bērniem, gan kā Ziemassvētku dāvana, gan dzimšanas dienas dāvana, gan citos svētkos .

#TOP 16 dāvana Candy machine - oriģināls padoms dāvanai bērniem ne tikai Ziemassvētkos

oriģināls padoms dāvanai bērniem ne tikai Ziemassvētkos
Kaut kas par kaut ko... Vai jūsu bērniem garšo kādi saldumi? Nu ok, bet tikai tad, ja viņi jau ir kārtīgi paēduši un galvenais, ir jānoķer konfekte vai saldais atlīdzība :) Konfekšu automāts - saldumu ķeršanas aparāts darbosies gan ar īstu, gan viltotu naudu. Jūs vienkārši piepildiet mašīnu ar konfektēm, košļājamo gumiju vai mazām rotaļlietām. Bērniem ir smagi jāstrādā, lai iegūtu savu konfekti vai citu saldumu. Palūdziet saviem draugiem vai ģimenei ziedot dažas mākslīgas vai īstas monētas, un viņiem būs iespēja laimēt kādu konfekti . Izklaide jūsu bērniem un visai ģimenei. Šādas dāvanas bērniem Ziemassvētkos vai kā dāvana bērniem dzimšanas dienā noteikti iepriecinās.

#TOP 17 dāvanu sejas maska vai kostīms - biedējoša dāvana īpaši puikam, bet arī bezbailīgai meitenei :)

biedējoša dāvana bērniem, dāvanas zēniem un meitenēm maskas kostīms
Sejas maskas un kostīmi bērniem un pieaugušajiem Helovīnam vai karnevālam. Biedējoši karnevāla tērpi bērniem un pieaugušajiem (maskas) ikvienai ballītei, svinībām un citiem gadījumiem. Biedējoša dāvana pusaudzim , diskotēkai Helovīna ballītē, kur tā noteikti piesaistīs visu apkārtējo uzmanību ar savu šausminošo izskatu. Biedējošās šausmu maskas vienmēr būs IN, jo biedējošāk, jo labāk, un jūsu bērni noteikti novērtēs, ka pat tad, ja esat pieaugušais, jūs zināt, kā iepriecināt skolnieku vai skolnieci, kā arī pusaudžus ar lielisku dāvanu , un ka jūs varat būt forši vecāki arī :) Bērnu dāvanas - oriģināls dāvanu padoms bērniem.

#TOP 18 dāvana Levitējošais mēness - oriģināla dāvana visiem bērniem un pusaudžiem

oriģināla dāvana visiem bērniem un pusaudžiem, zēniem, meitenēm, bērniem
Jūsu bērnam patiks šī oriģinālā dāvana. Burvīgā mēness formas naktslampiņa brīvi peld uz magnētiskas koka pamatnes gaisā un griežas par 360°, pateicoties kam tai ir ļoti nomierinoša un relaksējoša iedarbība . Tā ir laba ideja dāvanai meitenei vai zēnam bērnu istabā vai pat pusaudzim. Šī ir unikāla lampa, kas ar savu oriģinalitāti apburs ikvienu, ienākot telpā. Ir pieejami divi krāsu gaismas toņi, proti, balts vai dzeltens, un iespēja pēc vajadzības iestatīt jebkuru gaismas intensitāti . Šī ir skaista dāvana zēnam vai kā dāvana jebkura vecuma meitenei.

#TOP 19 dāvanu 3D metāla puzle - puzles dāvana bērniem un pieaugušajiem

puzles dāvana gan zēnam, gan meitenei skorpionam
Dāvana kā puzle jūsu bērniem. Ļaujiet viņiem salikt satriecošu trīsdimensiju puzli, kurai nav nepieciešama līme . Modelis tikai jāsamontē, izmantojot skrūves . 3D puzles prasa pacietību un prasmīgas rokas! Vai jūsu bērns var izveidot precīzu skorpiona kopiju ? Pūles rezultāts būs izcila skorpiona kopija, kas ir īpaši iespaidīgs un uzkrītošs rotājums gan bērnu istabai, gan mājoklim. Dāvanas bērniem no 10 gadu vecuma, kā arī dāvana 8 gadus vecam zēnam, dāvana pirmkursniekiem vai kā Ziemassvētku dāvana bērniem , universāla gan meitenēm, gan zēniem.

#TOP 20 dāvana Programmējams LED T-krekls - Gaismas LED dāvanas zēniem un meitenēm

dāvana zēniem un meitenēm dāvanu idejas zēns meitene

Dāvanu padomi zēnam vai meitenei? Uzdāviniet šo LED dāvanu saviem bērniem, un viņi būs uzmanības centrā jebkurā diskotēkā vai ballītē. GLUWY T-kreklu var ieprogrammēt, izmantojot mobilo tālruni (bluetooth) - pašu animācijas, attēlus vai tekstu . Displejā ir ļoti gaišas krāsainas gaismas diodes, jūs varat rakstīt jebkuru tekstu, pielāgot tā formātu un parādīt to tieši uz T-krekla kā kustīgu tekstu . Parādiet uz T-krekla aktīvo mūzikas ekvalaizeru , kas reaģēs uz apkārtējo mūziku, tāpēc šī mūzikas dāvana noteikti patiks jūsu bērniem. Gaismas LED dāvana ne tikai zem Ziemassvētku eglītes. Lieliska ideja dāvanai neatkarīgi no vecuma – katrai meitenei, puikam.

To visu un daudz ko citu varat atrast e-veikalā www.cool-mania.lv