Dāvanas vīriešiem – dāvanu idejas (padomi) viņam: TOP #20 padomi

Dāvanas vīriešiem - dāvanu idejas (padomi) viņam: TOP #20 padomi. Vai nav ideju dzimšanas dienai, Ziemassvētkiem?? Labākās dāvanas jūsu tēvam, draugam, draugam, vīram - oriģināla dāvanu iedvesma jums.

Vīriešus bieži sauc, ka viņi ir kā mūžīgi bērni. Nav svarīgi, vai tas ir vīrs, draugs, brālis, draugs, tēvs vai vectēvs. Katram no viņiem ir nepieciešams savs "vīriešu laiks", bez kura būtu ļoti grūti iedomāties savu dzīvi. Vieni ir tā sauktie auto entuziasti, citi, savukārt, ir mūziķi vai kaislīgi ceļotāji. Tāpēc, izvēloties pareizo dāvanu vīrietim, ir svarīgi, lai jūs pēc iespējas labāk zinātu savu saņēmēju. Vai jūs zināt, ko viņš dara? Kādi ir viņa hobiji un kas parasti izraisa smaidu viņa sejā? Tādā gadījumā tev būs ļoti viegli izvēlēties ideālo dāvanu vīrietim, dāvanu tēvam, dāvanu draugam, dāvanu puisim vai dāvanu vīram.

Bet, ja dāvanas izvēle jums ir saspringta lieta, mūsu TOP 20 dāvanu padomu saraksts , no kuriem noteikti varēsiet izvēlēties, noteikti palīdzēs pieņemt lēmumu. Mums ir lieliski padomi dāvanām draugam , dāvanas vīriešiem automašīnā , dažādas smieklīgas dāvanas vīriešiem , kā arī dāvanas vīriešiem Ziemassvētkos. Ir ļoti maza iespēja, ka vīrietim nepatiks automašīnas, mūzika, sports, elektronika, izklaide vai ceļojumi. Vai jūs zināt kādu tādu?

dāvanas vīriešiem )

Mūsu Cool-mania.eu e-veikalā varat noorganizēt oriģinālu dāvanu vīrietim - vīram, tēvam, brālim, onkulim vai draugam tieši no savas mājas ērtībām. Tātad, ja jūs jau meklējat piemērotu ideju dāvanai vīrietim dzimšanas dienā, vārda dienā, Valentīndienas dāvanai vīrietim, dāvanai vīrietim uz 50 gadiem, dāvanai vīrietim Ziemassvētkos vai jebkurai citai gadījumā, viss, kas jums jādara, ir ērti apsēsties, paņemt klēpjdatoru, planšetdatoru vai mobilo tālruni un iegremdēties mūsu TOP atlasīto produktu bagātīgajā piedāvājumā.

Vai esat gatavs?

#TOP 1 Dāvana 3D koka kartes uz sienas - oriģināla dāvana vīriešiem

Dāvana vīrietim, oriģinālas dāvanas vīriešiem

Neatkarīgi no tā, vai dāvināt vīrieti - piedzīvojumu meklētāju vai jebkuru, kam ir augstas kvalitātes interjera dizaina gaume, 3D karte ir garantēta izvēle numur 1. Ļaujiet viņam iztēloties savu ceļojuma sapni. Pateicoties 3D kartei, viņš katru dienu būs tai nedaudz tuvāk. Tas lieliski izceļas guļamistabā, mājas kabinetā, birojā uzņēmumā, biznesā, bet arī maza skolnieka bērnu istabā. Karte ir izgatavota no vairākām koka daļām, katra ir roku darbs. Runa ir par godīgi izgatavotu, greznu interjera aksesuāru , kurā iespējams izvēlēties no vairākām koka krāsām, kā arī dažādiem izmēriem (no 100 cm x 60 cm līdz 300 cm x 175 cm). Tā ir lieliska personīga dāvana vīrietim , kas iekļaujas viņa dzīvesveidā. Atliek tikai uzklikšķināt uz attiecīgās saites, izvēlēties krāsu un izmēru, un jau pēc dažām dienām tavs saņēmējs var baudīt skaistu un īpašu oriģinālu dāvanu.

#TOP 2 Ādas biroja dāvanu KOMPLEKTS - luksusa dāvanas vīriešiem - dāvana priekšniekam, tēvam, kolēģim

dāvanas vīriešiem, luksusa dāvana vīrietim

Visas luksusa dāvanas vīriešiem no šīs kategorijas ir izgatavotas no augstas kvalitātes koka un pirmšķirīgas 100% sintētiskās ādas, visas ir roku darbs un godīgi šūtas un apstrādātas ROKU MADE ražošanā . Unikālais ādas dizains ar koku izskatās ārkārtīgi elegants - padoms greznai dāvanai vīrietim , papildinājums birojam vai darba kabinetam. Šie komplekti un aksesuāri izskatās grezni un gaumīgi, pateicoties pirmšķirīgu materiālu izmantošanai ražošanā, tāpēc ir piemēroti kā dāvana priekšniekam, tēvam, kolēģim vai vectēvam. Paredzēts katram vīrietim, kuram patīk kārtība un kārtīgas detaļas, kā tā izskatās! Biroja komplekts vai aksesuāri birojam noteikti palīdzēs sakārtot rakstāmgaldu un vienlaikus izskatīties efektīvi un stilīgi!

#TOP 3 Luksusa viskija dāvanu KOMPLEKTSekskluzīva dāvana vīrietim 30., 40., 50. vai 60. dzimšanas dienā

dāvana puisim, padomi dāvanām vīriešiem,

Luksusa dāvanas, piemēram, stikla viskija komplekti vai glāzes – dāvanu padoms vīrietim 30., 40., 50. vai 60. dzimšanas dienā. Aksesuāri, kas padara viskija vai burbona pasniegšanu par pieredzi! Stilīgi un eleganti komplekti un vīna vai viskija elementi skaistā dizainā - unikāls papildinājums katrā mājā, birojā, mājas bārā vai kotedžā kā stilīga un ekskluzīva Ziemassvētku dāvana prasīgiem vīriešiem. Uzdāvini draugam, tētim vai dēlam, vai kā dzeramnaudu dzimšanas dienas dāvanai priekšniekam, kolēģim vai draugam skaista dzērienu komplekta vai glāžu vai aksesuāru veidā alkohola vai vīna pasniegšanai. Noteikti dāvana, kas būs savā goda vietā katrā darba vietā, birojā vai mājās alkohola plauktā.

#TOP 4 Gift mini ledusskapis TIN - lieliska ideja dāvanai puisim, vīram, partnerim

dāvana vīram - vīrieša dāvanas

Tēlains un jautrs mini ledusskapis dzērieniem skārdenes formā, kārbām vai alkohola pudelei un ir radīts kā dzimšanas dienas dāvana foršam puisim un ar šo mini bāru iepriecinās draugus, kolēģus vai pat ģimeni. Ledusskapis skārda formā labi izskatīsies, piemēram, bārā, restorānā vai arī piemērots treileram vai auto, jo ir pārnēsājams. Kas var būt labāks par to, kad vīrieši brauc ar vīriešiem vai dodas uz kotedžu un ārā ir karsts, un kad viņi ierodas kotedžā, jūs varat izņemt no šī ledusskapja dievišķi atdzesētu alu, vai pudeli viskija vai atdzesētu mīksto. dzēriens :) Šī noteikti ir lieliska ideja dāvanai brālim, vīrietim, draugam vai draugu grupai.

#TOP 5 Borat peldkostīmu dāvana – seksīgi smieklīga dāvana vīrietim, draugam, draugam

smieklīga dāvana puisim, puisim, kolēģim, draugam

Seksīga smieklīga dāvana vīrietim, puisim, draugam, bet arī kā joku dāvana vecpuišu ballītes jautrības pavadīšanai, vai kā dāvana draugam dzimšanas dienā - Borat Mankini peldkostīmi. Šos unikālos Borat peldkostīmus neviens nepamanīs. Jūsu partneris, brālis vai kolēģis vienmēr būs uzmanības centrā,   visi   pamanīs pie peldbaseina vai pie jūras :) Lieliska ideja visiem trakiem ar devu drosmes tās nēsāt:)

#TOP 6 Gift Tattoo piedurknes - Ziemassvētku dāvana vīrietim, dāvana draugam

Ziemassvētku dāvana vīrietim

Vēl viena lieliska ideja dāvanai vīrietim var būt mūsu "triks" tetovējumu piedurkņu veidā. Tie ir izgatavoti no hi-tech materiāla neilona un spandeksa l, kas imitē cilvēka ādas krāsu un atgādina sieviešu zeķes. Tieši tāpēc tetovējums lieliski pielīp pie cilvēka ādas un izskatās īsts. Priekšrocība ir tetovējumu rakstu maiņa, pateicoties kam tetovējums nekad neizbalē. Tā varētu nebūt ideāla dāvana vīrietim viņa 50. dzimšanas dienā , taču piemērota vīrietim - pusaudzim , kā arī visiem tiem, kuri vēlas izmēģināt, kādas ir sajūtas uz rokām uztaisīt tetovējumu, pat ja tas ir viltots.

#TOP 7 Gift LANGIE - balss tulks - dāvanu padoms tēvam, vīrietim, Ziemassvētku dāvanas vīriešiem

dāvana tēvam, vīrietim, brālim

Valodas barjera? Nekādu problēmu. Par visu parūpēsies LANGIE digitālais tulkotājs , kas jūsu adresātam pavērs pilnīgi jaunas durvis uz pasauli. Tas ne tikai nodrošina tulkojumu 53 valodās , bet arī tagad ir pilnvērtīgs tūrisma ceļvedis . Langie ir ideāla dāvana vīrietim - ceļotājam , kā arī ikvienam, kurš dodas strādāt uz ārzemēm (dāvana tēvam). Tas ir noderīgi arī tad, ja jāvienojas tiešsaistes zvans ar ārzemju partneri. Papildus WiFi tīklam tas sadarbojas ar mobilo 3G/4G tīklu ar Langie SIM karšu palīdzību , kuras varat iegādāties arī mūsu e-veikalā cool-mania.eu . Tā ir piemērota kā dāvana draugam , dāvana vīrietim Ziemassvētkos , bet arī kā dāvana tēvam , kuram jaunas valodas apguve var būt īpaši sarežģīta. Langie tulkam ir daudz funkciju.

#TOP 8 Dāvana Viltus ledus kubiņi 100gb - dāvana vīriešiem alus darītājiem, vīndariem u.c.

dāvanu padoms vīriešiem vīriešiem dāvanas

Un mēs nevaram aizmirst šo oriģinālo dāvanu vīriešiem vīndariem, alus darītājiem uc - Ekskluzīvi, eleganti, mākslīgie ledus gabaliņi 100 gab. , kas neatšķiras no īstiem. Ar šo dāvanu draugam, puisim, tēvam jūs trāpīsit mērķī! Mākslīgā akrila ledus kubi dzērieniem vai kā bļodu (tvertņu) dekorēšana ar šampanieti ir ideāls risinājums ikvienam, kurš veido dažādas dzērienu prezentācijas, kur īstam ledus nav vietas. Ja dzērienam nepieciešams iekārtot elegantu vai interesantu izskatu, mākslīgie ledus gabaliņi ir jums piemērotākie.   Viltus ledus gabaliņi izskatās burvīgi kā dekorācija vai aksesuārs jebkurai ballītei. Oriģināla un stilīga dāvana vīrietim, kurš noteikti novērtēs jūsu izvēli un noteikti izmēģinās šo lielisko un īpaši praktisko dāvanu uzreiz.

#TOP 9 Whisky Smoker komplekta dāvana – ekskluzīva dāvana mūsdienu vīrietim

personīga dāvana vīriešiem, luksusa dāvanas vīriešiem, vīrietis

Šai dāvanai ir jābūt obligātai precei ikvienam kvalitatīva viskija cienītājam . Skaista un stilīga dāvana jūsu vīram, tēvam, vectēvam vai priekšniekam, vienkārši katram vīrietim . Vienkāršs veids, kā padarīt katru glāzi unikālu un izsmalcinātu. Pateicoties tā modernajam un izturīgajam dizainam, to ir viegli lietot, un ar to ikviens var kļūt par premium klases mājas bārmeni. Četras dažādas koksnes skaidas piešķir dziļumu un garšu, lai jūs varētu izbaudīt dabiskos koka dūmus katrā dzērienā. Kūpinātava ir piemērota arī jūsu kokteiļiem, vīnam vai kulinārijas mākslai. Vāciņu vari uzdāvināt viskija cienītājam, tas noteikti kļūs par lielisku kompanjonu. Tāpēc vairs nedomājiet un uzdāviniet savam mīļotajam šo grezno un īsto vīriešu dāvanu.

#TOP 10 Gift Universāls USB viedais sūknis - dāvana tēvam, vīram, dāvanas vīriešiem automašīnā

dāvana vīram

Īstam vīrietim patīk visu kontrolēt, un viņš ir gatavs ātri un efektīvi iejaukties avārijas gadījumā. Tāpēc katra vīrieša obligātajā aprīkojumā jāiekļauj kvalitatīvs sūknis . Tomēr mēs nerunājam par sūkni, kas liks viņa muskuļiem augt inflācijas laikā. Mūsu piedāvājumā ir inteliģents vieds risinājums, tas ir pilnībā elektrisks, ar gaisu darbināms, vadāms ar LED displeju un, pateicoties tā izmēriem, pilnībā pārnēsājams jebkurā vietā uz ceļiem. Cita starpā to ir viegli uzlādēt, izmantojot komplektācijā iekļauto ārējo lādētāju vai USB vai līdzstrāvas aizdedzi tieši automašīnā. Šis uzgalis dāvanai vīrietim ir piemērots kā aprīkojums automašīnai, motociklam, velosipēdam, bet arī piepūšamam . Ideāli piemērota kā dāvana tēvam, dāvana draugam vai dāvana vīram. Tas vienkārši iepriecinās jebkuru puisi, kurš lielāko daļu sava laika pavada uz ceļiem.

#TOP 11 Gift EMS muskuļu stimulators - Ziemassvētku dāvanas vīriešiem, dzimšanas dienas dāvanas vīriešiem

dāvana puisim

Ja grasāties uzdāvināt vīrietim , kurš strādā, lai izveidotu skaistu, labi attīstītu ķermeni , jūs esat atraduši viņam ideālo dāvanu šajā brīdī. Varbūt viņam ir maz laika, sēdošs darbs vai arī viņam vienkārši nepatīk trenēties sporta zālē. Jebkurā gadījumā mūsu EMS muskuļu stimulators palīdzēs viņam trenēties. Šo oriģinālo dāvanu puisim novērtēs visi vīrieši neatkarīgi no fiziskās sagatavotības līmeņa. Neatkarīgi no tā, vai meklējat dāvanu tētim ar alus vēderu, aktīvi sportojošam vīram, lai intensificētu treniņus, vai draugam , kurš ar minimālu piepūli vēlētos veidot savu figūru, jūs esat īstajā adresē. Stimulatoru viņš diskrēti paslēpj zem drēbēm , aktivizē to nospiežot un iedarbosim braucot, lasot vai skatoties TV. To novērtēs arī gados vecāki vīrieši, kuriem ir grūtāk iegūt formu un parasti ir vairāk pakļauti muskuļu savainojumiem regulāras nodarbības laikā sporta zālē. Tāpēc NMP stimulators var būt lieliska dāvana vīrietim 40. dzimšanas dienā , dāvana vīrietim 50. dzimšanas dienā vai dāvana vīrietim 60. dzimšanas dienā .

#TOP 12 dāvanu šalles sejai un galvai - smieklīgas dāvanas vīriešiem, dāvana draugam

dāvana draugam

Sejas aizsardzība ir kļuvusi par sava veida jaunu standartu, taču papildus aizsargfunkcijai nevajadzētu aizmirst arī par tēlu, uz ko ķeras vīrieši un sievietes. Ja meklē dāvanu vīrietim , kurš ir kino vai dzīvnieku cienītājs, noteikti neko nesabojāsi, iegādājoties šalli ar motīvu. To var izmantot pārgājienos, sportojot, kā arī valkājot uz kakla, regulāri iepērkoties pārtikas preču veikalos. Šalles ir izgatavotas no 100% poliestera , pateicoties kam tās lieliski uztver netīrumus un piesārņotājus no ārējās vides daudz efektīvāk nekā citi materiāli. Papildus aizsargfunkcijai tā ir arī tēla un īpaši smieklīga dāvana vīrietim, ar kuru viņš publiski nepaliks nepamanīts.

#TOP 13 Dāvanu USB atslēgas vīriešiem - Ziemassvētku dāvanas vīriešiem, oriģinālas dāvanas vīriešiem

oriģinālas dāvanas vīriešiem

Vēl viena lieliska ideja dāvanai vīrietim ir oriģināla dizaina USB atslēga . Šeit jūs atradīsit vairākus no tiem, sākot no smieklīgiem līdz tematiskiem . Varat to uzdāvināt brālim, draugam, vīram, tēvam, onkulim, svainim, draugam, darbiniekam vai biznesa partnerim. Vienkārši jebkuram un jebkurā gadījumā. Nav svarīgi, vai meklējat 50. dzimšanas dienas dāvanu savam tēvam , Valentīna dāvanu vīrietim vai Ziemassvētku dāvanu vīrietim . Viņi var izmantot USB atmiņu jebkurā laikā. Viņi to var pievienot savām atslēgām un stilīgi pārsūtīt datus starp dažādām ierīcēm . Oriģināls un noderīgs, ko jūs sakāt?

#TOP 14 Dāvanu Auto kameras - oriģinālas dāvanas vīriešiem, dāvanas vīrietim mašīnā

dzimšanas dienas dāvana vīrietim puisim tēvam brālim draugam

Lieliska dzimšanas dienas dāvana vīrietim? Kārtējais trāpījums pa kreisi. Kamera ar GPS, 4K izšķirtspēju, diviem objektīviem, iespējams, ir katra vīrieša sapnis ar savu automašīnu. Tas reģistrē automašīnas kustību un uzrauga to 24 stundas diennaktī . Garantēta drošība, kas palīdz pierādīt apdrošināšanas atlīdzības un kalpo arī kā melnā kaste GPS koordinātu ierakstīšanai. Mums ir vairāki lieliski modeļi , no kuriem izvēlēties, bet ja iepriekšējos teikumos esi apmaldījies tehniskajos terminos, zvani un mēs ar prieku palīdzēsim ar izvēli :) Kamera piemērota kā dāvana tētim Ziemassvētkos , vai personīga dāvana vīrietim - auto entuziastam. Bet patiesībā tā ir arī dāvana visai ģimenei , jo nekad nevar zināt, kas var notikt, un vienmēr ir labi, ja ir pierādījums tam, kurš kļūdījies vai kas patiesībā noticis uz ceļiem.

#TOP 15 Gift Massage vibropistole - dāvanu padoms vīrietim ideāli atslābināt ķermeni

dāvana vīrietim 60 gadu jubilejā

Fiziskais un garīgais stress rada vairākas problēmas, kas parasti ietver stīvus muskuļus. Lai gan pasaulē ir daudz masieri, nevienu no viņiem nevar paņemt līdzi mājās vai ceļojumos. Un šeit notikuma vietā ienāk mūsu parocīgais palīgs - masāžas vibrācijas pistole . Ja meklē dāvanu vīrietim ar fiziski smagu darbu, sportistam vai jebkuram, kuram patīk relaksācija masāžas veidā, viņš uzreiz iemīlēs šo dāvanu. 5 ātruma līmeņi un 5 masāžas galviņas lieliski atbrīvos no ķermeņa sasprindzinājuma un nodrošinās dziļu nomierinošu masāžu. Masāžas pistole ir arī piemērota ideja dāvanai vīrietim 60, 50, 40, 30 gadu vecumā, jo muskuļi gadu gaitā novājinās un tāpēc par tiem ir jāpievērš īpaša piesardzība.

#TOP 16 Dāvana Sildāmas lietas ķermenim - Ziemassvētku dāvanas vīriešiem, lieliska dāvana tētim

Ziemassvētku dāvanas vīriešiem Ziemassvētku dāvana vīram, tēvam, vectēvam

Iedomājieties to. Ārā ir stindzinoši auksts un mīnus temperatūra , bet ķermenis ir patīkami silts . Katrs aukstasinīgs puisis to noteikti novērtēs. Praktiska dāvana tētim, vectēvam, vīram, draugam vai ikvienam, kurš cieš no aukstām kājām, rokām vai jebkuras citas ķermeņa daļas. Apstrādājiet tos ar elektriski apsildāmām apavu zolītēm, apsildāmiem cimdiem, muguras lejasdaļas sildītāju vai siltām apsildāmām zeķēm . Ideāla Ziemassvētku dāvana vīrietim aukstajā decembrī vai ziemas periodā, vai dzimšanas dienas dāvana tēvam . Ar mūsu apsildāmajām ķermeņa drēbēm viņam vairs nebūs jādzird senā pazīstamā frāze: “Ģērbies pareizi”.

#TOP 17 Gift Neocube magnētiskās bumbiņas - oriģinālas dāvanas vīriešiem, dāvana tētim

oriģinālas dāvanas vīriešiem

Vai esat dzirdējuši par Neocube magnētiskajām bumbiņām ? Vēl nē? Tāpēc tagad jums ir unikāla iespēja. Komplekts, kurā ir 216 no īpaša materiāla izgatavotas bumbiņas ar diametru 5 mm , dažādās krāsu kombinācijās, ir brīnišķīgs līdzeklis iztēles, motorikas un radošuma attīstībai . Bērni, pieaugušie un veci cilvēki priecāsies par dāvanu. Tieši šī iemesla dēļ tas ir piemērots dāvanai vīrietim 40. dzimšanas dienā , dāvana vīrietim 50. dzimšanas dienā vai dzeramnauda vīrietim 60. dzimšanas dienā . Tā kā papildus minētajām funkcijām tas darbojas arī kā pretstresa līdzeklis , tā ir piemērota dāvana praktiski ikvienam neatkarīgi no vecuma. Jūs būsiet pārsteigti, redzot tos iegrimusi un pilnībā iegrimusi jaunu ģeometrisku formu radīšanā.

#TOP 18 GiftKaraoke ballīšu mikrofoni - dāvanu padoms vīrietim, atklāj jaunu superzvaigzni ar to

dāvana vīrietim par 40 50 60

Vai viņam patīk dziedāt dušā, mašīnā vai jebkur publiski? Ļaujiet viņam pilnībā parādīt savu talantu . Uzdāvinot karaoke mikrofonu, uzzināsiet, vai tas tikai izklaidēs draugus vai arī žilbinās uz lielākām skatuvēm. Jebkurā gadījumā dziedāšana līdzi savām iecienītākajām labi zināmajām dziesmām vienmēr sagādā daudz jautrības . Mikrofonam ir Bluetooth skaļrunis un telefona turētājs ar balss mainītāju . Turklāt tam ir arī LED fona apgaismojums un micro SD karšu atbalsts . Ideāla dāvana vīrietim, (dāvana 40, 50, 60 vīrietim) bērniem, bet arī cilvēku grupai.

#TOP 19 Dāvanu LED gaismas sloksne - dāvanas vīriešiem automašīnā, attēla apgaismojuma dekorēšana

dāvana draugam auto mīļotājam

Stilīgs fona apgaismojums automašīnai, telpai vai jebkurai vietai salonā ? Vēl viena lieliska ideja dāvanai vīrietim, kuram patīk tēla lietas. Ar LED lenti var izveidot elastīgu jebkuras formas apgaismojumu un ievietot to pat šaurā telpā. Vads ir ūdensizturīgs un nepatērē daudz enerģijas . To ir viegli uzstādīt , un, pateicoties enerģijas taupīšanai, tā kalpošanas laiks ir līdz 15 000 stundām . Jebkurš puisis, kuram ir tendence uz automašīnām, bet arī uz labiekārtošanu, noteikti būs apmierināts ar dāvanu. Pateicoties gaismas sloksnei, tas telpā rada pilnīgi jaunu atmosfēru. Piemērota kā dāvana tēvam , dāvana draugam vai dāvana vīram .

#TOP 20 dāvana LED apgaismojuma apavi - Mirdz visur - dzimšanas dienas dāvana vīrietim, draugam

dāvanas puisim, draudzenei

Iespējams, katra jaunieša dzīves daļa ir mode. No ekscentriskas frizūras, oriģināliem apģērbiem līdz ērtiem, stilīgiem apaviem. Runājot par apaviem, ko jūs teiktu par LED apgaismojuma apaviem , kas spīdēs katrā ballītē, festivālā vai vienkārši uz ielas ? Forša dāvana , ko var viegli vadīt, izmantojot mobilo ierīci, izmantojot Bluetooth . Atliek vien aplikācijā izvēlēties krāsu un apavi sāks mirdzēt Jūsu izvēlētajā tonī. Jebkurš jaunietis, kurš vienkārši vēlas būt "foršs", novērtēs šo dāvanu. Kedas ir lieliska ideja dāvanām vīriešiem Ziemassvētkos vai kā dāvana vīrietim dzimšanas dienā, dāvana draugam.

#TOP 21 Dāvanu ekstravaganta čūskas pildspalva - eksotiska dāvana vīrietim, kolēģim, priekšniekam

dāvana vīrietim, kolēģim, draugam, grezna, eleganta, nopietna

Eksotiska un stilīga dāvana vīriešiem - ekstravaganta un grezna čūskas pildspalva ir īsts kārums kaligrāfijas un roku rakstīšanas ar pildspalvu cienītājiem. Detalizētā apstrāde kopā ar spīdīgo virsmu nodrošina, ka pildspalva izskatās patiešām eleganta un pievilcīga. Apvienojumā ar čūskas un kobras simboliku čūskas kaligrāfijas pildspalva rada perfektu līdzsvaru starp izsmalcinātu dizainu un praktisku funkcionalitāti. Eksotiska un mūsdienīga dāvana partnerim, priekšniekam vai kolēģim , ar to jūs noteikti neko nesabojāsit :)

#TOP 22 Dāvanu antistresa bumba - dāvana, kas iepriecinās katru vīrieti

smieklīgas dāvanas vīriešiem vīrietis - smieklīgas dāvanas vīriešiem

Tā nu domājam, šī dāvana pat nav jāapraksta :) Tā noteikti iepriecinās katru vīrieti. Pretstresa bumba vai gumijas bumbiņa sievietes krūšu formā ir lielisks līdzeklis vīriešu nervozitātes un stresa mazināšanai. Tā ir perfekta sievietes krūšutēla imitācija. Jūs varat to saspiest rokās, cik vien vēlaties. Ja jums patiešām ir nepieciešams atbrīvot savu neapmierinātību, varat to arī izmest. Neviens neiebildīs un arī tu nevienam netraucēsi. Krūšu formas bumbiņai ir pretstresa efekts , tā var jūs atslābināt jebkurā laikā neatkarīgi no tā, vai esat nervozs vai vienkārši nejūtaties ērti. Ar to jums būs ļoti jautri un vienmēr būsiet uzmanības centrā. Pretstresa bumba ir patīkama taustei un lieliski iederas rokā, ideāls uzgalis dāvanai jebkura vecuma vīriešiem un jebkuram gadījumam (dzimšanas, vārda dienas, jubilejas).

To visu un daudz ko citu varat atrast e-veikalā www.cool-mania.lv