Labākās spiegu slēptās kameras pasaulē: TOP #15 padomi

Labākās spiegu slēptās kameras slepenai ierakstīšanai pasaulē: TOP #15 padomi jums. Mēs piedāvājam jums pārskatu - visnoderīgāko slepeno spiegu kameru, kas ir izgatavota. Vienlaikus sniedzam arī praktiskus padomus, kā un kur vislabāk novietot spiegošanas kameru, vai jautājumus par lietošanas likumību.

Vai jums ir nepieciešama slēptā kamera , lai kaut ko ierakstītu slepeni vai diskrēti? Vai jums ir ģimene, kuru vēlaties aizsargāt, vai jums ir nepieciešams aizsargāt savu īpašumu ? Slēptās kameras bieži vien ir vajadzīgas, lai tikai uzraudzītu situāciju, nevienam nezinot , ka jūs to novērojat un ierakstāt , vai arī tad, kad nepieciešams ierakstīt kaut ko tālu, ja šobrīd nevarat atrasties šajā vietā. Ja vienkārša novērošanas kameru sistēma ir pārāk liela un redzama, lai slepeni ierakstītu, mazas vai slēptas spiegu kameras var būt ideāls risinājums jums.

Ir daudz iemeslu, lai izmantotu slēptās kameras vai spiegu kameras. Spiegu kameras ir ļoti noderīgas kā palīglīdzeklis tuvinieku uzraudzībā un aizsardzībā. Tātad, ja jums ir gados vecāki vecāki vai mazs bērns, lai redzētu, kā viņiem klājas un kā par viņiem rūpējas, kad neesat kopā ar viņiem, kamera var būt ļoti svarīga, lai zinātu, vai jūsu ģimene ir drošībā. Ja jūs saskaraties ar dažiem strīdiem, var būt noderīgi ierakstīt viedokļu apmaiņu, tikšanās vai diskusijas, lai izvairītos no kļūdām. Tāpat, piemēram, šādas šķiršanās var būt ļoti nekārtīgas un var būt ļoti noderīgi veikt notikumu pierakstu tiesiskai aizsardzībai. Ja jums ir problēmas ar apsūdzībām vai aizturēšanu, ierakstā tiks parādīts vai pierādīts tiesai lietas tā, kā tās patiešām notika, un tas var būt izšķirošs faktors.

Tāpēc, ja uzskatāt, ka jums noderētu slēptie ieraksti, izmantojiet slēptās spiegu kameras. Spiegu kamera ir viegli lietojama un par pieņemamu cenu . Ja gribi būt labs operators, filmējamais nedrīkst apzināties, ka tiek filmēts. Tātad spiegu kamerai ir jābūt neuzkrītošai, jāsaplūst ar fonu, vai arī to var viegli kaut ko paslēpt, lai tas nekādā veidā nebūtu pamanāms. Spiegošanas tehnoloģija mūsdienās tiek plaši izmantota.

Tātad, jebkurā gadījumā, šeit ir mūsu izvēlētie slēpto kameru 15 populārākie saraksti — no kamerām, kuras var viegli paslēpt, līdz kamerām, kas labi paslēptas parastās lietās.

#15 SET Mini Wifi P2P pinhole Full HD kamera 8 mm ar fokusu uz tekstu + spiegu klausule

pinhole kamera eksāmenu kontroldarbiem rakstiskā ieskaitē

Studentu komplekts — Mini Wifi P2P pinhole Full HD kamera ar fokusu uz tekstu + iebūvēts 1500 mAh litija-on akumulators + spiegu austiņa sniedz iespēju skatīties attēlus reāllaikā un tajā pašā laikā saņemt norādījumus no otras personas, izmantojot spiega austiņa ausī ir pilnīgi nepamanīta. Šis komplekts piedāvā unikālu iespēju ierakstīt dažādas telpas vai objektus vai tekstu uz papīra, izmantojot FULL HD pinhole kameru, apkārtējiem nemanot, un vienlaikus sazināties ar cilvēku pa telefonu, izmantojot Spy klausuli. Visa saziņa notiek caur P2P internetu, tāpēc ir iespējams uzraudzīt kameru un sazināties ar spiegošanas klausuli bez attāluma ierobežojumiem (vienīgais nosacījums ir interneta pieslēgums) , izmantojot aplikāciju (iOS/Android) mobilajā tālrunī . Ierīcē nav nepieciešama SIM karte.

SET ietver caurumu kameru un spiegošanas austiņu, kas darbojas tikai vienā lietotnē. Jūs to savienojat pārī ar tālruni, izmantojot wifi (nevis Bluetooth). Kamerai ir iespēja fokusēt objektīvu, kas ir lieliski, piemēram, eksāmena laikā, kad jākoncentrējas uz tekstu uz papīra. Jūs fokusējat kameru, pagriežot mini objektīvu. Šī kamera ir paredzēta rakstīta vai drukāta teksta ierakstīšanai.

#14 Mini Wi-Fi kustības noteikšanas kamera ar 120° leņķi + īpaši jaudīga IR LED līdz 10 metriem + 360° turētājs

Mini kamera ar kustības detektoru

Mini Full HD Wi-Fi kamera ar 120° leņķi + Īpaši jaudīga IR LED līdz 10 metriem + 360° turētājs + kustības noteikšana + Li-ion akumulators 2600mAh + divvirzienu audio komunikācija. Miniatūra kamera augstas kvalitātes apstrādē ir ideāls risinājums nenovērotam attēlu ierakstīšanai ar skaņu. Pateicoties tās minimālajiem izmēriem, kamera ir ļoti praktiska un viegli ievietojama kabatā. Ar komplektā iekļauto turētāju , kuru var pagriezt par 360°, varat piestiprināt kameru pie sienas, galda u.c. Kamerai ir kvalitatīva optika, kas parūpēsies par augstas kvalitātes videomateriālu FULL HD kvalitātē ar izšķirtspēju 1920x1080 pikseļi, ar skaņu, pat slikta apgaismojuma apstākļos, pateicoties IR LED nakts redzamībai.

#13 Sienas pulkstenis ar FULL HD kameru + WiFi un kustības detektoru

spiegu kamera sienas pulkstenī

Sienas pulkstenis ar FULL HD kameru + WiFi un kustības detektoru - šis augsto tehnoloģiju gabals pārliecinās jūs, ka sienas pulksteņiem nav jābūt vienkāršiem pulksteņiem. Spiegu sienas pulksteņi no pirmā acu uzmetiena izskatās pilnīgi normāli, taču tajos atkal ir iebūvēta slēptā kamera. Sienas pulksteņu modernais dizains padara tos par lielisku papildinājumu jebkurai mājai, birojam vai uzgaidāmajai telpai lai uzraudzītu uzraudzīto zonu. Pulkstenī esošā kamera nodrošina attēlu ierakstīšanu augstā Full HD izšķirtspējā 1920 x 1080 ar skaņu, kā arī fotoattēlu veidošanu 4032 x 3024 izšķirtspējā .

Jūs varat skatīties attēlu reāllaikā jebkurā laikā un vietā, izmantojot savu mobilo tālruni. Uzņemtajiem ierakstiem vienmēr tiek veikta H.264 saspiešana, lai samazinātu faila lielumu, un pēc tam tie tiek saglabāti micro SD kartē, kuras izmērs ir līdz 128 GB . Pulkstenī esošā drošības IP kamera galvenokārt ir piemērota mājai mājas, dzīvokļa, bērnu, mājdzīvnieku uzraudzībai, taču to var izmantot arī citās iekštelpās, kur vēlaties veikt uzraudzību savas prombūtnes laikā, jo pateicoties kustības sensoram Jūs vienmēr saņemsiet paziņojumu par negaidītu apmeklējumu , izmantojot paziņojumus tieši uz jūsu mobilo tālruni.

#12 WiFi P2P FULL HD spiegošanas kamera, kas paslēpta mobilā tālruņa lādētāja adapterī + kustības noteikšana

spiegošanas kamera lādētājā USB spiegu kameras adapteris

WiFi P2P FULL HD spiegu kamera paslēpta adapterī mobilā telefona lādētājam + kustības noteikšana + App (Android/iOS) attālināta kameras uzraudzība caur internetu. Šis USB adapteris kalpo kā pilna funkcionalitāte mobilo tālruņu vai planšetdatoru lādētājs. Turklāt tas tomēr ieraksta video ar skaņu augstā FULL HD 1080P izšķirtspējā. Vienkārši pievienojiet adapteri strāvas kontaktligzdai, un var sākties slepenā ierakstīšana. Pateicoties tā neuzkrītošajam izskatam, neviens pat neiedomāsies, ka tā ir slepena spiegu kamera .

Tas tiek darbināts tieši no elektrotīkla, tāpēc jums nav jāuztraucas, ka kameras akumulators izlādēsies. Pateicoties WIFI bezvadu savienojumam, IP kamera savienojas ar mājas maršrutētāju, lai jūs varētu skatīties tiešraides no kameras, lai kur jūs atrastos. Pateicoties mobilajai lietojumprogrammai , paziņojumi, kad tiek konstatēta kustība, nonāks tieši jūsu mobilajā tālrunī . Caur to jūs varat viegli vadīt kameru. Lietojumprogramma darbojas ar Android un iOS operētājsistēmām. Kamera ieraksta ciklisku video ierakstu. Ieraksts tiek saglabāts micro SD kartē ar atbalstu līdz 128 GB .

#11 Spiegu pildspalva ar Wi-Fi (P2P) ar FULL HD — mini kamera pildspalvā + micro SD atbalsts līdz 128 GB

spiegu kamera pildspalvā - spiegu kameru pildspalva ar kameru

Spiegu pildspalva ar Wifi (P2P) un FULL HD - Spy Mini kamera pildspalvā + micro sd atbalsts līdz 128GB ar kustības noteikšanu slepenai video ierakstīšanai ar skaņu. Viena lieta ir diskrēta video ierakstīšana, bet cita lieta ir augstas kvalitātes ierakstu vai attēlu uzņemšana. Spiegu pildspalva ir ideāla abu kombinācija, un to patiešām ir ļoti viegli lietot. Spiegu kamera izskatās pēc stilīgas un elegantas pildspalvas , kas garantē, ka nevienam pat neienāks prātā, ka tā varētu būt slēptā kamera.

Pildspalva ieraksta videomateriālu Full HD 1080p izšķirtspējā ar ātrumu 30 kadri sekundē AVI formātā. Pildspalva ir aprīkota arī ar mikrofonu, uzlādējamu akumulatoru ar ietilpību 200mAh un ierakstīšanas ilgumu līdz 90 minūtēm, kā arī atbalstu micro SD kartēm līdz 128 GB. Pildspalva ir piemērota ierakstīšanai telpās vai ārā. Pildspalvas vadīšana ir ļoti vienkārša ar vienu pogu. Jūs varat rakstīt reālistiski ar spiegu pildspalvu un varat mainīt tajā esošās kasetnes .

#10 Spiegu kameras pulkstenis ar Full HD + IR LED + 32 GB atmiņu

spiegu pulkstenis ar kameru - spiegu pulksteņa kamera

Spiegu kameras pulkstenis ar Full HD + IR LED + 32 GB atmiņu. Pulkstenī ir slēpta kamera, ar kuru varat iemūžināt visu svarīgo jebkurā laikā un vietā . Šis spiegu pulkstenis ir moderna pulksteņa un slēptās spiegu kameras augsto tehnoloģiju kombinācija. Spiegu pulksteņi ir izgatavoti no augstas kvalitātes cietiem materiāliem, izskatās stilīgi un ir piemēroti ikvienam cilvēkam katram gadījumam. Iebūvētā atmiņa līdz 32 GB garantēs pietiekamu ietilpību video, skaņas un fotoattēlu uzņemšanai, un jums nav jāuztraucas, ka tā jūs jebkādā veidā ierobežos .

Pulkstenī ir iebūvētas līdz pat 4 augsta spilgtuma IR LED, kuras varat izmantot galvenokārt vāja apgaismojuma apstākļos. Ar šo augsto tehnoloģiju pulksteni varat ierakstīt fotoattēlus un video savos ceļojumos, tvert, piemēram, svarīgu informāciju no lekcijām vai uzņemt jebkāda veida fotoattēlus un video jebkurā laikā un vietā. Pēc tam varat viegli pārsūtīt ierakstīto materiālu uz datoru, izmantojot komplektācijā iekļauto USB kabeli.

spiegu kamera jaudas bankā - jaudas bankas spiegu kameras

WIFI kamera Power bankā ar P2P + 10000 mAh akumulators ar 4K video izšķirtspēju + 170° leņķis un nakts redzamība ar IR LED līdz 8 metriem + kustības noteikšana + atbalsts līdz 128GB micro SD. Ar šo neuzkrītošo kameru varat uzņemt videoierakstus ar skaņu izcilā 4K izšķirtspējā. Slēptā kamera izskatās kā klasiska jaudas banka un tāpēc ir pilnīgi neuzkrītoša un kompakta. Turklāt tam ir 2 IR LED gaismas nakts redzamībai līdz 8 metriem un kustības noteikšanai .

Ieraksts tiek saglabāts micro SD kartē, kas tiek atbalstīta līdz 128 GB ietilpībai . Tam ir iebūvēts uzlādējams Li-ion akumulators ar ietilpību 10000mAh, kas garantē patiešām ilgu video ierakstīšanas laiku vai kameras uzturēšanu gaidstāves režīmā. Ierīce darbojas arī kā barošanas banka mobilo ierīču, kameru uc uzlādēšanai. Šis produkts ir izstrādāts ar jaunākajām tehnoloģijām un izmanto P2P tehnoloģiju - atbalstu attēla uzraudzībai no kameras jebkurā laikā un vietā tieši caur mobilo tālruni . Viegli izmantot. Nav nepieciešami IP iestatījumi, domēna nosaukums un Upnp iestatījumi.

#8 FULL HD pogu kamera ar 90° leņķi + audio - Wifi DVR modulis tiešraides uzraudzībai

kamera pogā spiegu spiegošanas p2p uzraudzība, izmantojot internetu

FULL HD pogu kamera ar 90° leņķi + audio - Wifi DVR modulis tiešraides uzraudzībai ar iespēju pieslēgt (nomaināt) dažādus pinhole kameru objektīvus + iebūvētu 1500mAh akumulatoru. Mazs un kompakts KOMPLEKTS: wifi kaste ar antenu un iebūvētu uzlādējamu akumulatoru un cauruma kameru, kas paslēpta melnā kloķī ar 90° skata leņķi un skaņas ierakstu . Caur micro USB slotu modulim var pieslēgt dažādas kameras, atkarībā no tā, kura ir nepieciešama (izvēlies no mūsu piedāvājuma) - platleņķa objektīvs, nakts redzamība, kustības detektors, pogā paslēpta kamera u.c.. atbalsta audio ierakstīšanu - kamera ar mikrofonu, arī ieraksta skaņu. Wifi bezvadu spiegu modulis P2P Tiešraides monitorings caur internetu un dažādu kameru pieslēgšana.

Attēlu no kameras var skatīties TIEŠRAIDĒ pa mobilo tālruni . Kamera uzņem attēlus ar augstu FULL HD izšķirtspēju 1920x1080 pikseļi. Uzņemtie attēli tiek saglabāti micro SD kartē, kuras izmērs ir līdz 128 GB, kameru darbina uzlādējams akumulators ar ietilpību 1500 mAh ar ierakstīšanas ilgumu līdz 2 līdz 3 stundām. Pogu kamera, FUUL HD izšķirtspēja, iebūvēts mikrofons, 90° skata leņķis.

#7 4K Wifi luksusa kamera, kas paslēpta automašīnas atslēgā ar atbalstu līdz 128 GB micro SD

spiegu kamera automašīnas atslēgā vai automašīnas atslēgu piekariņa atslēgu ķēde
Automašīnas atslēgā paslēpta 4K Wifi luksusa kamera ar atbalstu līdz pat 128GB micro SD — noteikti pieder labāko spiegu sīkrīku saimei. Tā lielākā priekšrocība ir video ierakstīšana 4K izšķirtspējā ar ātrumu 25 kadri sekundē . Gan automašīnas atslēgai, gan atslēgu piekariņam ir detalizēta un kvalitatīva apdare, kas palielina to uzticamību. Papildus ierakstīšanai ir iespējams arī fotografēt ar atslēgu. Kamera ir iebūvēta izturīgā korpusā un piedāvā Wi-Fi savienojuma iespēju, kas nozīmē, ka no tās ierakstu var skatīties attālināti no jebkuras vietas, kur ir pieejams internets.
Dati tiek saglabāti micro SD/TF kartē līdz maks. 128 GB ietilpība. Kamera tiek darbināta ar iebūvētu 900 mAh litija akumulatoru, kas tiek uzlādēts, izmantojot mikro USB. Akumulatora darbības laiks vienai uzlādei līdz 1,5 stundām . Tomēr kameru var pievienot tīkla USB adapterim un tādējādi var nepārtraukti ierakstīt. Slēptās kameras taustiņš darbojas kā portatīvais USB zibatmiņas disks, kad tas ir savienots ar datoru, izmantojot USB. Pateicoties tās precīzajai apstrādei, ir maz ticams, ka kāds no jums pamanīs, ka jums ir ierīce, kas spēj ierakstīt video vai fotografēt. Iepakojumā atradīsiet daudz aksesuāru.

#6 Brilles ar WiFi kameru + FULL HD + skārienvadība + video tiešraide (Android/iOS) - perfekta kameras maskēšanās

brilles ar kameru - spiegu kamera brillēs ar wifi
Brilles ar Wifi kameru + FULL HD + skārienvadība + video tiešraide (Android / iOS) - perfekta kameras maskēšanās. Stilīgās un tajā pašā laikā spiegošanas brilles ir praktiski lietojamas, lai netraucēti ierakstītu apkārtni un īpaši viegla konstrukcija , kas sver tikai 40 g . Tie ir ērti ikdienas lietošanai. Tajā pašā laikā jums nav jāspiež nevienas pogas, jo tās reaģē tikai uz pieskārienu. Ar šiem spiegiem ar brillēm tu ieraksti tieši to ko redzi un tajā pašā laikā tev ir brīvas rokas tātad bez aizdomām.
Vēl viena priekšrocība ir tiešraide, izmantojot WiFi savienojumu tieši uz jūsu mobilo tālruni, izmantojot aplikāciju " GPS CAM ", kas ir brīvi pieejama Android un iOS. Izmantojot lietojumprogrammu, jūs varat ne tikai skatīties uzņemtos attēlus, bet arī atskaņot jau ierakstītos videoklipus. Brilles atbalsta jūsu Wi-Fi tīkla izveidi ar darbības rādiusu līdz 30 m , ļaujot skatīties tiešraides ierakstu jūsu tuvumā esošajiem draugiem.
4g 3g spiegu kameras spiegošana SIM kartei

FULL HD pinhole kamera ar 4G SIM atbalstu + Wifi ar P2P + IR LED 5m + 145° platleņķa zivs acs objektīvs - tiešraides straumēšana Video ar kustības noteikšanu, signalizāciju un micro SD kartes atbalstu līdz 128 GB. Attēlu no kameras var vērot tiešraidē , izmantojot mobilo tālruni. Kamera uzņem attēlus augstā izšķirtspējā 1080P ar ātrumu 25 kadri sekundē dienā un naktī, pateicoties nakts redzamībai līdz 5 metru attālumā, un, pateicoties 145° fotografēšanas leņķim, jums ir pietiekams pārskats par uzņemto apgabalu. Uzņemtie attēli tiek saglabāti micro SD kartē, kas atbalsta līdz 128 GB, kameru darbina atkārtoti uzlādējams akumulators ar ietilpību 1500 mAh .

Šai cauruma kamerai ir arī atsevišķs ārējais mikrofons (vēl labākam skaņas ierakstam). Pinhole mikrokamera ir noderīgs rīks spiegošanas pasaulē, kad nepieciešams ierakstīt cilvēku reālo uzvedību bez aizdomām par to ierakstīšanu. Pateicoties iespējai ievietot SIM karti (ar priekšapmaksas interneta datiem), šī modulārā kamera var pieslēgties 4G tīklam un var tikt pieslēgta arī Wi-Fi tīklam, lai jūs varētu skatīties video ar skaņu no visas pasaules ( kur ir pieejams interneta pieslēgums).

spiegu kamera skaļrunī
Stereo Bluetooth skaļrunis ar FULL HD WIFI kameru un 330° pagriežamu objektīvu ir pilnvērtīgs Bluetooth skaļrunis ar iebūvētu slēpto kameru . Jūs varat klasiski izmantot stereo skaļruni, lai klausītos mūziku , taču to var lieliski izmantot arī kā kameru, lai uzraudzītu jūsu dzīvokli, māju vai uzņēmumu darbību. Skaļrunim ar kameru ir 330° rotējoša galva, nakts redzamība un kustības noteikšana. Varat to novietot uz plaukta, galda un pēc tam vērojiet reāllaikā, kas notiek telpā, kurā atrodas skaļrunis.  
Drošības kameru var savienot ar mājas maršrutētāju caur WIFI vai P2P, kas ļauj monitorēt attēlu jebkurā laikā un vietā, izmantojot savu mobilo tālruni . Uzņemtajiem attēliem tiks veikta H.264 saspiešana , lai samazinātu faila lielumu, un pēc tam tie tiek saglabāti micro SD kartē, kuras izmērs ir līdz 128 GB. Optika nodrošina augstu Full HD 1920 x 1080 izšķirtspēju , tāpēc jūs nepalaidīsit garām nevienu uzņemto attēlu detaļu. Spy skaļrunim ir 5000 mAh akumulators.

#3 LED galda lampa ar Wifi FULL HD kameru un 330° pagriežamu objektīvu

wifi kamera lampā
LED galda lampa ar Wifi FULL HD kameru un 330° pagriežamu objektīvu kopā ar kustības detektoru un nakts redzamību padara šo lampu par lielisku nenovērojamu aizbildni lietošanai iekštelpās. Lampā iebūvētā kamera ieraksta attēlus augstas izšķirtspējas Full HD 1920 x 1080 un atrodas uz rotējoša objektīva (kuru varat vadīt attālināti), kas ļauj regulēt fotografēšanas leņķi. Lampas funkcijas tiek vadītas caur brīvi pieejamu aplikāciju , kurā var izvēlēties jebkuru lampas krāsu patīkamam apkārtējās vides apgaismojumam, kā arī mainīt fotografēšanas leņķi , kustinot pirkstu pa viedtālruni, vai tuvināt attēlu vai runāt attālināti pateicoties divvirzienu komunikācijai.
Drošības kameru var savienot ar mājas maršrutētāju, izmantojot WIFI vai P2P, kas ļauj skatīties attēlu jebkurā laikā un vietā, izmantojot mobilo tālruni. Uzņemtajiem ierakstiem vienmēr tiek veikta H.264 saspiešana , lai samazinātu faila lielumu, un pēc tam tie tiek saglabāti micro SD kartē, kuras izmērs ir līdz 128 GB. Kad tiek konstatēta nevēlama kustība, kamera automātiski informēs jūs, izmantojot paziņojumu lietojumprogrammā.

#2 Mini modinātāja HD kamera ar Wi-Fi + IR LED + kustības noteikšana + maiņstrāvas/līdzstrāvas barošanas avots

mini modinātājs ar kameru

Modinātājs ar FULL HD kameru ar IR LED + WiFi + P2P ir papildināts ar kustību uzraudzību un sensoriem telpas gaisa temperatūras un mitruma noteikšanai. Ar savu eleganto dizainu spīdīgi melnā krāsā, tas iederas jebkura veida interjerā, bez šaubām, ka tā ir slēptās kameras ierīce. Modinātāja kvalitatīvais displejs nodrošina sniegto datu bezproblēmu lasāmību pat intensīvā dienasgaismā. Iebūvētā slēptā kamera ieraksta video Full HD izšķirtspējā 1920 x 1080 ar skaņu, un, pateicoties IR LED nakts redzamībai līdz 6 metru attālumā, jums būs kvalitatīvs attēls arī naktī. Visas slēptās kameras funkcijas var vadīt attālināti, izmantojot viedtālruņiem (iOS, Android) brīvi pieejamu aplikāciju , caur kuru var skatīties attēlus reāllaikā un mainīt kameras iestatījumus.
Digitālajam modinātājam ir arī kustības noteikšanas funkcija , ko izmanto, lai sāktu ierakstīšanu, kad telpā tiek konstatēta kustība. Šī ir lieliska iespēja, pateicoties kurai nepalaidīsiet garām nevienu svarīgu kadru, jo tiks iemūžināti tikai aktivitātes laikā uzņemtie kadri. Uzņemtajiem ierakstiem tiks veikta H.264 saspiešana , lai samazinātu faila lielumu, un pēc tam tie tiek saglabāti micro SD kartē, kas atbalsta līdz 128 GB lielumu. Ierīce ir aprīkota ar iebūvētu 300 mAh akumulatoru , kas pilnībā uzlādēts nodrošina nepārtrauktu ierakstīšanu aptuveni līdz 2 stundām. Ierīci var pieslēgt arī standarta elektrotīklam un tādējādi modinātājs ar slēpto kameru var darboties nepārtraukti.

#1 Mini cauruma Full HD kamera ar akumulatoru un kustības detektoru + WiFi + micro SD 128 GB atbalsts

pinhole kameras spiegs

Mini pinhole Full HD kamera ar akumulatoru un kustības detektoru + WiFi + micro SD 128 GB atbalsts - ir tieši tas, ko jūs iztēlojaties zem termina spiegu kamera. Pateicoties kompaktajam dizainam un mini objektīvam (tikai 10x10 mm, , to var neuzkrītoši novietot gandrīz jebkur (pat paslēpt priekšmetā). Mini kameras ierakstītie attēli ir Full HD 1920 x 1080 izšķirtspējā un fotoattēli 4032 x 3024 izšķirtspējā , tādējādi ļoti pietiekami detalizētiem ierakstiem.

Ierīce atbalsta WiFi savienojumu un ir bezvadu , kas ļauj ērti uzstādīt pie sienas vai griestiem, un pēc tam visas kameras funkcijas var vadīt caur viedtālruņiem (iOS, Android) brīvi pieejamu aplikāciju , kurā var mainīt video izšķirtspēju, garumu. atsevišķu videoklipu ierakstīšanas metode - kustības noteikšana vai nepārtraukta ierakstīšana. Drošības kameru var savienot ar mājas maršrutētāju, izmantojot WIFI vai P2P, kas ļauj skatīties attēlu jebkurā laikā un vietā, izmantojot mobilo tālruni. Spiegu spiegu kamera atbalsta micro SD atmiņas kartes līdz 128 GB . Fotoaparātu darbina 1200 mAh akumulators , taču ar strāvas kabeļa palīdzību to var pieslēgt arī pastāvīgam barošanas avotam, piemēram, kontaktligzdai, izmantojot tīkla maiņstrāvas/līdzstrāvas adapteri.

Padomi, kā paslēpt un izmantot slēpto SPY kameru

1. Pārbaudiet, vai nepārkāpjat likumus.

Kopumā var teikt, ka spiegu spiegu kameru, kā arī spiegu tehnoloģiju izmantošana ir ļoti apšaubāma. Mūsu likumi nepārprotami aizliedz izmantot kameras vietās, kur ir acīmredzams, ka ir nepieciešams saglabāt privātumu, piemēram, guļamistabā vai vannas istabā, tualetē. Ja plānojat savā vannas istabā uzstādīt spiegošanas kameru, jums ir jāpārliecinās, vai to darāt likumīgi, pretējā gadījumā jūs viegli saskarsities ar nodevām, juridiskām nodevām vai pat cietumsodu. Turklāt interviju audio ierakstīšanu regulē īpaši likumi, kas var atšķirties no video ierakstiem. Tāpēc, ja nolemjat izmantot slēpto kameru, pārbaudiet savas valsts likumus, lai pārliecinātos, ka jums nav problēmu.

Ja nodarbinat auklītes, medmāsas, mājkalpotājus vai citus darbiniekus, pārliecinieties, ka esat ar viņiem rakstiski vienojies par viņu piekrišanu slēptās kameras ierakstīšanai. Un tajā līgumā jūs varat norādīt saskaņotos nosacījumus, kurus varat skatīties vai ierakstīt jebkurā laikā, kamēr viņi dara savu darbu. Skaidra piekrišana nodrošinās jums zināmu aizsardzību, ka viņi bija informēti par uzraudzību, ja jums kādreiz būs jāpierāda viņu uzvedība vai rīcība.

2. Pārbaudiet, vai slēptā kamera darbojas tieši tā, kā jums nepieciešams.

Labākais veids, kā vislabāk paslēpt un izmantot spiegošanas kameru, ir vingrināties un vingrināties ierakstīšanā. Kad esat atradis spiegošanas kameru, kuru vēlaties izmantot, noteikti izmēģiniet to tādos apstākļos, kādos vēlaties praktizēt ierakstīšanu. Tātad, ja plānojat uzņemt video, kurā kāds naktī ieiet istabā, pārliecinieties, vai kamera darbosies šādos apstākļos. Nekas nav traģiskāks kā iegūt video par to, ko vēlaties ierakstīt, un visbeidzot, nav iespējams atpazīt, ko vēlaties, vai ieraksts nav no laba leņķa, vai kamerai nav nakts redzamības utt. vēlreiz pārbaudiet, ko sagaidāt no ieraksta un vai jūsu spiegošanas kamera ir piemērota un pareizi iestatīta. Pārbaudi, pārbaudi un vēlreiz pārbaudi.

3. Labas vietas, kur paslēpt slēpto kameru

Lai saprastu, kur novietot kameru, vienkārši apskatiet istabu un skatiet, kur var viegli paslēpt nelielu kameru.

Piekaramie lukturi un lustras - gaismas pie griestiem ir lieliska vieta slēptajai kamerai. Tikai retais domā, ka tur varētu novietot spiegu kameru.

Mēbeles, piemēram, galds, naktsgaldiņš un kumode – lielākajā daļā istabu ir mēbeles, šī var būt laba vieta slēptajai kamerai, kas paslēpta aiz kāda kopīga priekšmeta, piemēram, pulksteņa vai radio. Protams, jūs varat arī ievietot slēpto kameru pulkstenī un novietot to tieši uz naktsgaldiņa.

Aizkars vai baldahīns – vēl viena lieliska vieta, kur paslēpt kameru, var būt aiz aizkara vai uz baldahīna. Ja vēlaties nelielu spiegošanas kameru, varat to pievienot aizkara augšpusē vai tieši uz aizkara.

Televizors — ieteicams novietot nelielu kameru pie televizora vai televizora augšpusē. Ja to darāt, pārliecinieties, vai tā atrodas nedaudz ārpus tiešās redzamības līnijas, lai neviens nevarētu viegli pamanīt kameru.

Klēpjdators vai dators – ja uz rakstāmgalda atrodas dators un cita datortehnika, nevajadzētu būt pārāk sarežģītiem, lai atrastu veidu, kā paslēpt kameru.

Grāmatplaukts — slēptās kameras ievietošana grāmatu plauktā varētu būt laba ideja. It īpaši, ja slēptā kamera ir grāmatas formā vai arī varat pielāgot grāmatas, lai kamera diskrēti turētos starp grāmatām.

Dekoratīvs priekšmets - jebkura vāze, attēlu rāmis vai cits dekoratīvs priekšmets, ieskaitot rotaļlietas, kas var aizsegt vai paslēpt kameru, būs laba izvietošanas ideja.

Spoguļi - varēja nopirkt abpusēju spoguli un tur ievietot spiegu kameru. Vai arī pretējā gadījumā ir iespējams tieši iegādāties spoguli ar iebūvētu slēpto kameru.

Lampas - var izņemt vienu spuldzīti vai lampu un ielikt lampā paslēptu spiegu kameru.

Ziedi un augi - jūs varat ievietot nelielu kameru ziedā vai puķu podā un novietot to, piemēram, uz palodzes. Īpaši labi darbosies slēpšanās spilgtas krāsas augos.

Mēs ceram, ka šie padomi par slēpto un spiegu kameru un ieteikumi palīdzēs jums droši un efektīvi izsekot un ierakstīt. Plašāku spiegu kameru klāstu varat atrast tieši www.cool-mania.lv vietnē