Labākās Helovīna maskas un kostīmi karnevālam: 13 populārākie padomi

Labākās Helovīna maskas un kostīmi karnevālam: TOP #13 padomi (idejas) ne tikai bērniem (bērniem), bet īpaši pieaugušajiem. Biedējoši kostīmi spoks, monstri, varoņi un tā.. 31. oktobris ir visu spoku un briesmoņu, masku un tērpu laiks, jo tie ir Helovīns. Tāpēc uzvilksim kādu baisu karnevāla kostīmu vai masku un kāpēc gan nekliegt hūūūū... un mazliet nobīsimies :)

Vēsturē ir teikts, ka novembra pirmajā dienā parādās mirušo dvēseles, kuras cenšas kontrolēt visus dzīvos cilvēkus un iekļūt cilvēka ķermenī. Un tāpēc cilvēki sauca palīgā, lai aizsargātos pret šiem gariem – iededziet Helovīna dienu. Vispirms sveču, laternu vai uguns ogļu veidā līdz svecei grebtos ķirbjos sejas formā, kamēr šī tradīcija ir saglabājusies līdz mūsdienām.

Halovīna maskas un kostīmi

Vēl nesen šie svētki pie mums nebija tik plaši izplatīti, vispārzināms, ka Halovīni tradīcijām bagātākie ir ASV, kur šie svētki tiek svinēti jau kopš 19. gadsimta. Cilvēki, īpaši bērni un jaunieši, Helovīna laikā valkā dažādus karnevāla tērpus un baisas maskas , un arī krāsotas sejas ir zīme, ka tās ir domātas ļauno garu un ļauno spēku atbaidīšanai. Mūsdienās šie svētki galvenokārt ir jautrības un adrenalīna pilns piedzīvojums, un tie galvenokārt piesaista bērnus, kuri izgatavo vai nēsā bērniem karnevāla maskas un iet no durvīm līdz durvīm, lai biedētu māju un dzīvokļu iedzīvotājus, un viņi tos apdāvina. ar saldumiem vai augļiem, galvenokārt Amerikā, Austrālijā un citās valstīs.

karnevāla tērpi un Helovīna maskas

Pie mums Helovīns nav tik izplatīts kā Amerikā, taču, laikam ejot, pie mums sāk norisināties dažādas Helovīna ballītes, biedējošas ballītes, masku karnevāli vai Helovīna diskotēkas , kurās var piedzīvot nezināmas maskas noslēpumaino burvību plkst. Helovīna ballīti, un tas rada daudz jautrības un piedzīvojumu. Daži jau ir piedzīvojuši Helovīnu kā vēl vienus Lieldienām vai Ziemassvētkiem līdzīgus svētkus, tāpēc viņi izrotā savas mājas ar ķirbjiem vai dekorācijām Helovīna spokainajā stilā un jauki pavada vakaru pie televizora, skatoties kādu spoku vai šausmu filmu.

Bet tie, kuriem ļoti patīk baidīties un Helovīna svētkus tā vien neatstāj, nevar visu gadu sagaidīt, kad varēs uzvilkt karnevāla kostīmu vai biedējošu masku . Un cik maģiska ir spocīgā Helovīna nakts , jo pat bērni skolā jau ar nepacietību gaida, kad bērnu karnevālā varēs valkāt maskas, piemēram, raganas, velna, skeleta, nāves, burves, briesmoņa vai radības, zirnekļcilvēka maskas. , supermens, Harijs Poters, princese, karotājs, kāds dzīvnieks vai citi karnevāla kostīmi bērniem .

Helovīns nav par to, kā nobiedēt bērnus vai pieaugušos, tas galvenokārt ir jautrība, adrenalīns un piedzīvojumi, lai ar savu masku vai kostīmu radītu nelielas bailes un patīkamu baiļu sajūtu :)

Pieaugušie un jaunieši nevar sagaidīt Helovīna ballīti vai diskotēku, kad viņi ar entuziasmu izvēlas karnevāla maskas , piemēram, asinskārus dzīvniekus, vilkačus vai nemirstīgus vampīrus, vai Helovīna maskas , piemēram, baisa un slimīga zombija vai līķa, mūmijas un citas Helovīna maskas . Un, protams, visiem kostīmiem bērniem nav jābūt biedējošiem, neglītiem un šausmīgi biedējošiem. Vienkārši izvēlieties nebaidošu Helovīna masku, piemēram, Zirnekļcilvēku, Ironmanu, mūmiju, Ironmanu vai terminatoru, ciklopu, klauna kostīmu vai vienkārši valkājiet biedējošus aksesuārus, piemēram, kaklasaiti vai cimdus.


Un kur var atrast šos Helovīna kostīmus, biedējošās maskas vai karnevāla tērpus ? Mūsu e-veikalā Cool-mania šiem Helovīna svētkiem ir gatava plaša masku un tērpu izvēle, atliek tikai ienirt mūsu piedāvājumā un izklaidēties vai pabiedēt, izvēloties īsto masku. Un, lūk, mēs esam jums sagatavojuši dažus padomus par karnevāla maskām un Helovīna tērpiem , un mēs būsim ļoti priecīgi, ja mūsu Helovīna tērpi un maskas sagādās nevainojamu jautrību un patīkami baisu nakti :)

#14 Grinča (zaļais elfs) sejas maska ar cimdiem

karnevāla kostīms sejas maska labākie kostīmi grinčs

Grinča (zaļais elfs) sejas maska ar cimdiem - bērniem un pieaugušajiem Helovīnam vai karnevālam. Grinča kostīms (maska) izgatavots no 100% dabīga lateksa, kas ir videi draudzīgs un netoksisks. Redzēt un elpot caur maskas muti un degunu ir ērti un elpojoši. Šī lateksa maska Grinča formā tāpēc ir absolūti ideāla un oriģināla izvēle Helovīnam, karnevālam, masku ballei, dažādām ballītēm, dzimšanas dienas ballītēm un citiem. Mūsu Grinch maskas vislabāk izceļas Helovīnā, karnevālā, diskotēkā, klubā, ballītē vai festivālā, tās ir īsts ieguldījums jums, ja vēlaties atstāt iespaidu un, galvenais, būt foršam.

#13 Skaņas jutīga gaismas diode   Pazemes maska

zobu sejas maska Halovīni biedējošās maskas

Ikviens, kurš ir redzējis filmu Underworld, brīnīsies, kāpēc šai Helovīna maskai ir tik daudz zobu! Par laimi šī maska ir nekaitīga, noteikti nekož un pat nedaudz burvīga, jo tā ir skaņu jūtīga dīdžeja sejas maska , kas mirgo mūzikas pavadībā. Tāpēc tas ir lieliski piemērots Helovīna ballītei, diskotēkai vai masku karnevālam . Un tas ir ļoti iedarbīgi, it īpaši, kad sāk mirgot pilnīgā tumsā un tad jau nožēlojam to cilvēku, kas tev būs blakus, nēsājot šo masku :)

#12 LED Purge maskas

tīrīšanas maska Helovīns

Vai vēlaties izklaidēties Helovīna ballītē vai masku karnevālā , bet nevēlaties, lai kāds jūs atpazītu? Tāpēc uzvelciet PURGE masku un izbaudiet aizraujošo sajūtu, ka esat kāds cits, vismaz uz brīdi. LED masku tīrīšana Helovīnam - universāla maska ikvienam. LED maskas ar biedējošiem vai šausmu motīviem jebkurā gadījumā piesaista uzmanību burtiski no pirmā acu uzmetiena. Galu galā jūs katru dienu neredzat kvēlojošu tīrīšanas masku vai galvaskausa masku .

#11 LED apgaismojuma kaklasaite un LED tauriņš

led kaklasaite Halovīni maskas led neona bantītes maska Helovīnam

Ja esat nedaudz konservatīvs un nesteidzaties ar drosmīgām maskām vai kostīmiem un dodaties uz Helovīna ballīti vai diskotēku, uzvelciet šo LED kaklasaiti vai LED tauriņu un tādējādi izpildiet nosacījumu, ka ieejat maskā . Vai arī ar šo apgaismojošo LED kaklasaiti un šo LED tauriņu ir piemērots veids, kā ierasties uz ballīti Helovīna vai karnevāla noskaņās maskās , lai ierastos maskā vai vienkārši iederētos ar citiem karnevāla tērpos vai maskās.

#10 LED mirgojoši cimdi - Skeleton

LED mirdzoši skeleta cimdi

Šie LED izgaismotie skeleta cimdi ir lieliski piemēroti Helovīna ballītei , diskotēkai vai masku karnevāliem. Protams, tie ir piemēroti arī kā oriģināla dāvana . Ja vēlies būt foršs un pārsteigt, vai arī tev patīk būt uzmanības centrā, šie LED cimdi noteikti piesaistīs lielu uzmanību un ir visefektīvākie tumsā, tieši Helovīna gaisotnē :).

#9 SPIDERMAN sejas maska

Zirnekļcilvēka Helovīna maska

Vai vēlaties būt supervaronis ar pārsteidzošu spēku , izturību un ātrumu, un, galvenais, foršs un labs cilvēks? Tāpēc esi ZIRNEKLIS! Šī lateksa Spiderman maska tāpēc ir pilnīgi ideāla un oriģināla izvēle Helovīnam, karnevālam, masku ballei, dažādām ballītēm, dzimšanas dienas ballītēm.

#8 BETMENS - sejas maska

Halovīna maskas Betmena formā

Un mums ir vēl viens supervaronis no komiksiem un no filmas - BETMENS , kurš ir pazīstams ar savu tumšo un noslēpumaino personību , kurš cīnās ar noziedzību Gotemā. Betmena maska ļauj pārtapt par šo simbolisko figūru un kļūt par taisnības sargu dažādos tērpu pasākumos, piemēram, Helovīnā, reiva ballītēs vai masku ballēs.

#7 Sejas maska - JOKER

Helovīna formas maska - JOKER

ChaoZZZZZ un neparedzamība , tās ir galvenās iezīmes ikoniskajam tēlam, kuru, manuprāt, visi pazīst arī ar savu īpatnējo izskatu un jo īpaši plašo asiņaino smaidu, kas neliek smieties... Kas tas ir? Ar šo puisi vārdā JOKER ir grūti sajaukt, jo nekad nevar zināt, ko viņš dara. Lieliska Helovīna sejas maska jebkurai ballītei, karnevālam vai kaķu ballītei vai diskotēkai.

#6 JIGSAW Halovīni maska

Halovīni biedējošā sejas maska finierzāģis

Tātad ar šo masku jūs noteikti lieliski pārstāvēsiet šausmu pasauli. JIGSAW maska ienesīs tumsas un baiļu devu un piešķirs tavam Helovīna tēlam rāpojošu un noslēpumainu izskatu. Jigsaw, pazīstams arī kā Džons Krāmers, ir izdomāts varonis no šausmu filmu sērijas "Zāģis", viņš noteikti pieder pie populārajām Helovīna maskām vai ballītēm vai masku ballēm.

#5 Zirnekļcilvēka kostīms

morph karnevāla zirnekļcilvēka kostīms

Bet ne visi karnevāla tērpi vai Helovīna maskas tiem jābūt biedējošiem un spocīgiem. Zirnekļcilvēka kostīms ir vienlīdz interesants un piemērots gan Helovīnam, gan karnevālam . Galu galā, es domāju, ka gandrīz katrs zēns un pat vīrietis vēlas kļūt par komiksu vai īstu varoni, kurš cīnās pret ļaunumu, aizstāv nevainīgo un glābj pasauli :)

#4 Helovīna dinozaura kostīms

dinozaura Halovīna kostīms

Tātad šo kostīmu tiešām nevar nepamanīt :) Dinozauru kostīms - piepūšamais dinozaura kostīms līdz 2,2m - XXL izmērs kā karnevāla kostīms vīrietim vai sievietei (pieaugušajiem) karnevālam vai Helovīnam. Ja Helovīna svētkos uzvelc šo kostīmu uz diskotēku vai pārdod sevi uz ielas, vari būt drošs, ka jebkurā ballītē vai svinībās radīsi lielu troksni un lielu jautrību.

#3 HORSE galvas maska

Helovīna zirga galvas maska
Vai esat dusmīgs skolā, darbā vai uz partneri mājās? Tas viss ir beidzies, uzlieciet zirga masku uz galvas un izķemmējiet savas ideālās krēpes. Vai tu to jūti, jā? Vairs nav stresa, jūsu krūtis uzpūšas, sirds sitas plaši - jums vairs nav jāuztraucas par cilvēciskām ikdienišķām problēmām, jo jūs esat zirgs un beidzot esat brīvs ! ZIRGA galvas maska Helovīna ballītei , diskotēkai vai dzimšanas dienas ballītei, visur ar šo masku jūs izraisīsiet smieklus un jautrību.

#2 Helovīna kostīms BANANA

kostīmu banānu karnevāla maska
Ja vēlaties izskatīties oriģināli masku ballē vai vienkārši izklaidēties dzimšanas dienas ballītē ar draugiem, šis kostīms ir īstā izvēle. Ja vēlaties iegādāties smieklīgu kostīmu, šis BANANA kostīms būs jums piemērots! Kostīms ir piemērots gan vīriešiem, gan sievietēm. Karnevāla kostīms lieliski piemērots Helovīnam vai jebkurai citai ballītei.

#1 Vampīra zobi - Drakula

vampīru zobi Helovīna ballīšu ilkņiem

Kad tuvojas Helovīna ballīte , šie vampīra zobi būs ideāls papildinājums vampīra tērpam. Helovīna vampīra zobi, piemēram, Drakula, ir biedējoši un lieliski piemēroti jebkurai reiva ballītei, Helovīnam, masku ballei vai svinībām. Uzlīmējiet tos uz saviem ilkņiem, uzklājiet sarkanu krāsu kā viltotas asinis, un efekts būs pilnīgi pārliecinošs, un varbūt kāds ļaus jums iekost :)